Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Installed MobileSubstrate & Winterboard via Cydia in a 3GS now phone wont bootup

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Miami, FL
    Posts
    140
    Thanks
    12
    Thanked 98 Times in 22 Posts

    Default Installed MobileSubstrate & Winterboard via Cydia in a 3GS now phone wont bootup
    Just installed Winterboard and MobileSubstrate thru Cydia a few minutes ago and now the iPhone 3GS will turned itself off a few seconds after the Apple logo comes up (during the bootup process)

    This is after i opened cydia this morning and noticed that there was an update for MobileSubstrate.

    Any ideas or am i looking at Shift + Restore? LOL

    any ideas?
    Last edited by williamjv; 2009-07-07 at 05:06 PM. Reason: Automerged Doublepost
    There're never enough iPhone Mods
    If anything I said helped you, Please press the Thanks! button

  2. #2
    iPhoneaholic
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Kennesaw, Georgia, United States
    Posts
    309
    Thanks
    11
    Thanked 8 Times in 8 Posts

    Try rockmyphone or else restore is good for you

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Miami, FL
    Posts
    140
    Thanks
    12
    Thanked 98 Times in 22 Posts

    Thanks Sami,

    Didnt really see many options in rockmyphone but oh well... I'll just wait till i get home and restore the phone.

    Thanks for the suggestion.

    Well apparently I was not able to come up with fix for my problem.
    Restored iphone via iTunes, jailbroke it again, installed Winterboard from scratch and its working now on the 3GS.
    Problem solved
    Last edited by williamjv; 2009-07-08 at 04:58 PM. Reason: Automerged Doublepost
    There're never enough iPhone Mods
    If anything I said helped you, Please press the Thanks! button

  4. #4
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Houston
    Posts
    11
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Is It Winterboard?
    I removed winterboard and everything seemed to work so I must need a new winterboard. I wonder if I can get the old mobilesubstrate back. Everything was working fine, but I'm a sucker for an upgrade...

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •