Results 1 to 1 of 1

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: UIImages in 3.0 small problem...

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    May 2008
    Location
    Scranton
    Posts
    592
    Thanks
    165
    Thanked 202 Times in 157 Posts

    Default UIImages in 3.0 small problem...
    After i jailbroke my 1st gen iphone and i installed winterboard and was setting up my themes aagain....

    i loaded the folder with my UIImages and everything worked fine except for the two buttons in the Phone app (the buttons with the red around them)....

    i know the image files thats skinned them in the 2.x software but there not working in 3.0 ...
    anyone else have this problem?

    are the names different?
    i cant seem to figure it out...
    if someone knows please let me know

    Thank you

    EDit:

    i figured it out....incase anyone has the same problem..

    The old files that skinned the buttons in 2.x firmware were
    UISegmentBarButton.png
    UISegmentBarButtonHighlightedFill.png
    UISegmentBarButtonHighlightedLeftCap.png
    UISegmentBarButtonHighlightedRightCap.png

    The new files that skin these 2 buttons in 3.0 firmware are:
    UISegmentBarBlackButton.png
    UISegmentBarBlackButtonHighlighted.png
    UISegmnetBarBlackDivider.png
    UISegmnetBarBlackDividerHighlighted.png
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails -img_0001.png  
    Last edited by Ice9812; 2009-06-21 at 12:23 AM.
    If I Helped You Hit The Thanks Button

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •