Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: winscp error

  1. #1
    Default winscp error
    a few days ago a needed to jailbreak my ipod again but now i cant go into th applications folder via winscp.

    i get every single time this error:

    Error listing directory '/private/var/Applications'.
    No such file or directory
    Error code: 2
    Error message from server: No such file
    Request code: 11

    But i dont try to go into this folder with /private/var/Applications but with /Applications....

    help me plz

  2. #2
    i jailbreaked my ipod again but still the same problem
    f**k ipod and winscp
    help me plz!!!

  3. #3
    has anyone found a solution for this? I am having trouble with the same issue and I've searched everywhere for answers but all I seem to find is unresponsive threads with no solutions.

  4. #4
    I am having the same issue with my iphone but i was thinking that we might have to change the permission to something else to get access to that folder but if anyone else there knows how to fix it please let me know thanks.

  5. #5
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    See if the file path got moved to /private/var/stash/Applications. For some odd reason that's where my apps reside.

  6. #6
    iPhone? More like MyPhone MacLunatic's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kuwait
    Posts
    236
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    Make a folder called "Applications" in /private/var/



  7. #7
    If anyone is still having the same issue what work for me i deleted winscp on my computer and reinstalled it. And it work and i have not had the same problem again so try it out.

  8. The Following User Says Thank You to flaviocontreras For This Useful Post:

    CaptainChaos (2008-09-28)

  9. #8
    Livin the iPhone Life CaptainChaos's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    In a van down by the river
    Posts
    4,824
    Thanks
    553
    Thanked 515 Times in 427 Posts

    Quote Originally Posted by flaviocontreras View Post
    If anyone is still having the same issue what work for me i deleted winscp on my computer and reinstalled it. And it work and i have not had the same problem again so try it out.
    I had the same issue as the OP, but mine dealt with my theme folder.

    Since I use iPhone Tunnel Suite as my winscp client...I uninstalled it and then reinstalled it and everything worked fine.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •