Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Movie.app not working?

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me n0m0n's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Here
    Posts
    889
    Thanks
    59
    Thanked 44 Times in 41 Posts

    Default Movie.app not working?
    Hello,
    I installed Movies.app which I had on one of my other iPhones (v1.1.2)
    It worked GREAT...


    Now I installed it on my 1.1.4 and it opens to the page where you can choose the zip code but when I tap the go button I get to a blank page with a arrow which when tapped takes me to another blank page.

    Nothing like the way it used to work.
    My iPhone is a 1.1.3 OTB and I updated to 1.1.4, unlocked, activated, jailbroken, via ZiPhone 2.5c..

    Any ideas?
    I already set all the permissions to 0755.

    Thanks

    No one knows how I can get this to work?

    Does anyone have this working on there 1.1.4?

    Thanks
    Last edited by n0m0n; 2008-03-31 at 10:27 PM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    movies.app is actually a website. you can go to it from your computer as well if you type in moviesapp.com. It doesn't seem to be working at the moment.

  3. #3
    My iPhone is a Part of Me n0m0n's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Here
    Posts
    889
    Thanks
    59
    Thanked 44 Times in 41 Posts

    Quote Originally Posted by k wizzle View Post
    movies.app is actually a website. you can go to it from your computer as well if you type in moviesapp.com. It doesn't seem to be working at the moment.
    Oh ok thanks
    I thought it was an issue with my phone.

    Thanks again

  4. #4
    it working on my 1.1.4 iphone.

  5. #5
    they just came back online about 3 days ago

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •