Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 25

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Iphone 3gs 4.3.3 bb 6.15 no service problems

  1. #1
    Exclamation Iphone 3gs 4.3.3 bb 6.15 no service problems
    I have been searching for a couple days now through forums and tuts to try and fix this problem but with no success. I had tried so many things that I eventually bricked my phone..

    So I fixed the brick by installing a custom 4.3.3 IPSW w/Pwnage tool. Everything seems to work on the phone except I dont have any service. my Carrier shows up as telus in about... which is the carrier sim card I have.
    But when i click on Carrier in settings it shows a never ending "searching"

    I installed ultrasnow from cydia

    I have tried to install carrier reset fix from pushfix.
    I have also tried to install pushfix 2.0 but it gave me an error halfway through and then said it did not install, and something about possibly banning me.... didnt quite get it???

    I tried adding http://djayb6.com but I didnt install it cuz when i read the info it didnt seem like it applied to my phone.

    so I am stumped and dont know where to go from here, as it stands I have an Iphone 3gs on bb 6.15 and firmware 4.3.3 and it cant make or recieve calls, and only shows no service constantly...

    PLEASE HELP ME
    Last edited by calandval; 2011-07-20 at 03:41 AM.

  2. #2
    I have the same problem.

  3. #3
    I've read a few posts now similar to this and there's been suggestion that maybe apple have closed the door on the iPad BB with the updated FW.

    Providing you have blobs saved I would try going back to 4.1 or earlier. JB with redsn0w and unlock with ultra.

    I also have a 3G running on iPad BB and it still works but I'm sti on 4.1. This problem seems to be arising as soon as people update FW.

    Remember if it ain't broke don't try and fix it

  4. #4
    Green Apple Jodydoc's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Derry, Northern Ireland
    Posts
    87
    Thanks
    11
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    I have this problem also and I'm on 4.2.1 so it must be clamped down on all fw :-( if you get a fix plz let us know

  5. #5
    Quote Originally Posted by Jodydoc View Post
    I have this problem also and I'm on 4.2.1 so it must be clamped down on all fw :-( if you get a fix plz let us know
    Try going back to 4.1 if you can mine still works on that FW

  6. #6
    Green Apple Jodydoc's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Derry, Northern Ireland
    Posts
    87
    Thanks
    11
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    The problem is that it was working fine with 4.2.1 for the last 4 or 5 months..now all of a sudden it doesn't.do u think going to 4.1 will help this no service?

  7. #7
    Honestly I'm not sure but what have you got to lose by trying??

  8. #8
    My iPhone is a Part of Me xtacy's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Mumbai
    Posts
    980
    Thanks
    1
    Thanked 93 Times in 92 Posts

    @tazz I agree. There is nothing to loose by trying

  9. #9
    how would i go back to 4.1 if i have no blobs saved?

  10. #10
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    1,041
    Thanks
    12
    Thanked 104 Times in 103 Posts

    Quote Originally Posted by calandval View Post
    how would i go back to 4.1 if i have no blobs saved?
    Not possible. Sorry

  11. The Following User Says Thank You to ihappy For This Useful Post:

    mrsmickey (2011-08-16)

  12. #11
    does anyone know if there is a fix or someone working on a fix for this problem?

  13. #12
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Arkham Asylum
    Posts
    1,041
    Thanks
    12
    Thanked 104 Times in 103 Posts

    Having shsh blobs saved has always been a key element when it comes to downgrading/restoring to previous firmwares on 3GS/I4.

    There is no fix or workaround when it comes to downgrading without shsh blobs. It will error out everytime. Sorry

  14. #13
    My iPhone is a Part of Me xtacy's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Mumbai
    Posts
    980
    Thanks
    1
    Thanked 93 Times in 92 Posts

    Quote Originally Posted by calandval View Post
    does anyone know if there is a fix or someone working on a fix for this problem?
    Its not a problem. It's part of hash cheques are part of restore process
    She call me Mr. Boombastic say me fantastic, touch me in me back
    she say I'm Mr. Ro...mantic

  15. #14
    I think u shud downgrade to something above than 4.3.3.. lyk 4.1 or sumin.. and then unlock tht wud help.. since apple myt have fixed the ipad bb in 4.3.3... it even better if ur on 4.2.1... try tht...

  16. #15
    I thought it was impossible to downgrade to 4.1 without shsh blobs, since i dont have shsh blobs i cant downgrade unless someone knows of a way to use someone else's shsh blobs, or if some all-wise jailbreak guru makes a fix for this problem

  17. #16
    so guys, try restore to stock 4.3.3 then jailbreak with redsnow 9.6c15 then tick install ipad baseband..

  18. #17
    you cant restore to stock 4.3.3 if you are already on bb 6.15

  19. #18
    of course u can.. just tried at my 3gs bb 6.15..

  20. The Following User Says Thank You to saxmydix For This Useful Post:

    calandval (2011-08-07)

  21. #19
    so i just realized that i have saved shsh blobs for when it was on 4.1 how would i go about restoring it to 4.1

  22. #20
    u can downgrade.... without blobs....

  23. The Following User Says Thank You to coolfella For This Useful Post:

    calandval (2011-08-07)

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •