Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone Unlock HELP!!! Ultrasn0w unstable

  1. #1
    Default iPhone Unlock HELP!!! Ultrasn0w unstable
    I jailbroke my phone via limera1n and it has been working great on an upgraded 4.1 iPhone 4 with the old baseband preserved. The problem im about to describe also happened when I used to use jailbreakme on 4.0.1. I unlock my phone using ultrasn0w, and when I turn it on, it works most of the time, but sometimes, in a place where I know I have service, the status bar will say "no service" or show one bar with no carrier name next to it when it is turned on. Turning on/off airplane mode doesn;t help. I did not restore from backup, I setup as a new phone. I am syncing with the newest version of Mac OSX if that helps you, because I know some versions of OSX dont work well with jailbreak.

    I am desperate, I need to know why my phone sometimes just gives me no service or one bar w/o carrier name. Please help!!!!

  2. #2
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Denver, CO
    Posts
    189
    Thanks
    12
    Thanked 11 Times in 11 Posts

    low to no coverage.
    DROID does... iPhone does it harder, better, faster, stronger

  3. #3
    I'd redo the whole process again from a restore through tinyumbrella, limrain, ultrasnow.

  4. #4
    Mine does this, what i find is ( if you have sbsettings ) turn everything off apart from 3G, turn data off bluetooth etc then power the phone off the normal way and as soon as it powers off, leave it a few seconds then power it back on and hopefully you should have signal

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •