Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone 3g isnt getting service; someone please explain why?

  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    California
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default iPhone 3g isnt getting service; someone please explain why?
    heres the story. yesterday night, i got my iphone 3g 16gb, using a gophone SIM card from at&t, on 3.1.3 firmware, that was unlocked(not sure if i needed it for another at&t sim card), and jailbroken, and used redsn0w 0.9.4 to get myself some custom logos.
    so when doing this, i selected everything accept 'allready pwned' (i tried recently to use already pwned, so i tried just installing cydia even though i had it). it worked, but i later realized im not getting service anymore.

    someone please help, or at least tell me why i might not be getting service?

    ****More updated*****

    i tried taking the sim card out, and putting it back in, and the service worked fine. i also realized that it wasnt the redsn0w that triggered it. for some reason, whenever i turn my iphone off, when it turns back on, i dont have service, and i have to take the sim card out and put it back in. this isnt a huge issue, but what can i do about this? i dont carry a paperclip everywhere i go...
    Last edited by Ailenpangwin; 2010-08-03 at 08:39 AM.

  2. #2
    Retired Moderator iYeow's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    13,996
    Thanks
    76
    Thanked 2,764 Times in 2,652 Posts

    Quote Originally Posted by Ailenpangwin View Post
    heres the story. yesterday night, i got my iphone 3g 16gb, using a gophone SIM card from at&t, on 3.1.3 firmware, that was unlocked(not sure if i needed it for another at&t sim card), and jailbroken, and used redsn0w 0.9.4 to get myself some custom logos.
    so when doing this, i selected everything accept 'allready pwned' (i tried recently to use already pwned, so i tried just installing cydia even though i had it). it worked, but i later realized im not getting service anymore.

    someone please help, or at least tell me why i might not be getting service?
    If running Redsn0w hactivates your 3G , then you must install Ultrasn0w from Cydia to get service.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •