Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 36 of 36

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Cydia always says ultrasnow has an update

  1. #21
    iPhone? More like MyPhone johnnylovescookies's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    129
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Yeah.
    I cant unlock.
    It still says no service.
    Can you help?
    Summer Wish-List
    Unlock 3G 3.1.3, 5.12.01 []
    Get a red backplate for my 3g []

  2. #22
    You need to update the Mobile Substrate and it will all work fine. This happened to me yesterday all day long. Late at night I got Cydia alert asking for a Mobile Substrate update and after the update phone started working like a charm...

    Do a google search for Mobile Substrate update if Cydia is not asking you to update... Its all about the MS update...

    Update your Telesphoreo Tangelo Source: http://apt.saurik.com

    Hope this helps ^^

    DeFlicK
    Last edited by DeFlicK; 2010-06-23 at 05:12 PM.

  3. The Following User Says Thank You to DeFlicK For This Useful Post:

    johnnylovescookies (2010-06-23)

  4. #23
    iPhone? More like MyPhone johnnylovescookies's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    129
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by DeFlicK View Post
    You need to update the Mobile Substrate and it will all work fine. This happened to me yesterday all day long. Late at night I got Cydia alert asking for a Mobile Substrate update and after the update phone started working like a charm...

    Do a google search for Mobile Substrate update if Cydia is not asking you to update... Its all about the MS update...

    Update you Telesphoreo Tangelo Source: Index of /

    Hope this helps ^^

    DeFlicK

    Ill give it a go,
    bro.

    Thanks.

    Stay posted on here so you can see what happens
    Summer Wish-List
    Unlock 3G 3.1.3, 5.12.01 []
    Get a red backplate for my 3g []

  5. #24
    Yea the mobile substrate .... My unlock was working without that ... Maybe u need to uninstall ultrasnow and the re install it ... The mobile substrate is for winterboard and idk what else but I don't think it's for the unlock or else musclenerd woulve said oh yeah guys don't forget to update your mobile substrate .... Johny what did you jailbreak your iPhone with????

  6. #25
    iPhone? More like MyPhone johnnylovescookies's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    129
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    I jailbroke with Spirit.
    And updating mobile substrate still didnt work.
    Im trying to unlock for Centennial Wireless.


    And Ive also uninstalled and reinstalled multiple times
    Summer Wish-List
    Unlock 3G 3.1.3, 5.12.01 []
    Get a red backplate for my 3g []

  7. #26
    But the first time you install ultrsnow it worked?if u used blackra1n to boot then ran spirit that probably messed with the jailbreak. U have to but using quickpawn because blackrain is a jailbreak tool not just a boot tool maybe that might help

  8. #27
    Hey! i have a 3G on ios 4.0, modem firmware 5.13.04 and its unlocked with ultrasn0w. something must have gone wrong when you jailbroke your iPhone.
    Last edited by ismail26; 2010-06-23 at 08:13 AM.

  9. #28
    Well to get rid of the cydia tell me there is an update I went to the ultrasn0w app then pressed on the changes then switched it to yes show changes and that pretty much got rid of the pesky 1 icon on cydia.

  10. #29
    iPhone? More like MyPhone johnnylovescookies's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    129
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by Mrinfame View Post
    But the first time you install ultrsnow it worked?if u used blackra1n to boot then ran spirit that probably messed with the jailbreak. U have to but using quickpawn because blackrain is a jailbreak tool not just a boot tool maybe that might help

    So should I restore back to 3.1.3 again?
    If i do i will get error 1015
    And i will be forced to use blackra1n to kick it out of error mode.
    Are you saying I should use quickpwn for that?
    Summer Wish-List
    Unlock 3G 3.1.3, 5.12.01 []
    Get a red backplate for my 3g []

  11. #30
    That's exactly what I did then I jailbreaked with spirit but my iTunes was on 9.1 you unlocked already right? I think I saw another post by you today that said you were

  12. #31
    iPhone? More like MyPhone johnnylovescookies's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    129
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Nope.
    I was unlocked back before i upgraded to 3.1.3
    Then i went up to 4.0 for a little but.
    now im back on 3.1.3 with 5.13 baseband.


    And i used quickpwn to kick out of recover btw,
    and it still does the same thing.
    But the weird thing is,
    Is it still makes the alert of having a new voicemail after I put my sim it.
    and it puts the red dot over my phone.
    So therefore,
    It is connecting to the network,
    correct?
    Summer Wish-List
    Unlock 3G 3.1.3, 5.12.01 []
    Get a red backplate for my 3g []

  13. #32
    Quote Originally Posted by johnnylovescookies View Post
    Nope.
    I was unlocked back before i upgraded to 3.1.3
    Then i went up to 4.0 for a little but.
    now im back on 3.1.3 with 5.13 baseband.


    And i used quickpwn to kick out of recover btw,
    and it still does the same thing.
    But the weird thing is,
    Is it still makes the alert of having a new voicemail after I put my sim it.
    and it puts the red dot over my phone.
    So therefore,
    It is connecting to the network,
    correct?
    im not too sure... this is very weird that something like that happened to you? i mean the unlock is out for every baseband there shouldnt be any problem... this is making me very weary not to update to 4.0 again have you checked out the new post under news?

    I Hope that you are able to figure this out cuz i have no idea but if you do pls post so that i can use for future reference if i see something or anyone who is having a similar problem and has resolved it i will let you know
    Last edited by Mrinfame; 2010-06-23 at 11:16 PM. Reason: Automerged Doublepost
    Mr.Infame

  14. #33
    iPhone? More like MyPhone johnnylovescookies's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    129
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by Mrinfame View Post
    im not too sure... this is very weird that something like that happened to you? i mean the unlock is out for every baseband there shouldnt be any problem... this is making me very weary not to update to 4.0 again have you checked out the new post under news?

    I Hope that you are able to figure this out cuz i have no idea but if you do pls post so that i can use for future reference if i see something or anyone who is having a similar problem and has resolved it i will let you know

    Do you think it could be a hardware issue?
    And is there any way to test it?
    Summer Wish-List
    Unlock 3G 3.1.3, 5.12.01 []
    Get a red backplate for my 3g []

  15. #34
    same thing happen to me it said searching... voicemail.... and no serivce.. any idea

  16. #35
    iPhone? More like MyPhone johnnylovescookies's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indiana
    Posts
    129
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Quote Originally Posted by tonyph33r View Post
    same thing happen to me it said searching... voicemail.... and no serivce.. any idea
    Im pretty sure mine is a hardware issue.
    But since your having the same probably,
    maybe not.

    If you find a solution,
    let me know
    Summer Wish-List
    Unlock 3G 3.1.3, 5.12.01 []
    Get a red backplate for my 3g []

  17. #36
    Quote Originally Posted by johnnylovescookies View Post
    Im pretty sure mine is a hardware issue.
    But since your having the same probably,
    maybe not.

    If you find a solution,
    let me know
    It Coudl be an installed package that may be affecting the unlock,,, i reinstalled mines too because i saw it on cydia but it still worked after that
    Mr.Infame

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •