Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: No AT&T signal on unlocked 3GS; will TMo get one?

  1. #1
    Default No AT&T signal on unlocked 3GS; will TMo get one?
    I jail broke and unlocked my 3.1.2/5.11.07 3GS to sell on ebay. My AT&T sim gets the No Signal, which I've can happen. I used pwnage tool for Mac + ultrasnow.

    My question is, will the buyer's Tmobile sim have the same problem or work okay? I don't want to send him a dud.

    Cheeers...matt

    anyone?
    Last edited by worldwearyeyes; 2010-05-17 at 11:20 PM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    Green Apple
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    some place in this world
    Posts
    88
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Your doing it wrong that's why instead of ultrasn0w it's supposed to be blacksn0w delete ultra and install blacksn0w

  3. #3
    Retired Moderator battlecrushr's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Houston follow @al_da_beast
    Posts
    7,940
    Thanks
    273
    Thanked 1,034 Times in 956 Posts

    yea use blacksn0w

  4. #4
    Thanks guys. That did the trick. It had been a few months since I last jailbroke/unlocked.

    cheers...

  5. #5
    Retired Moderator battlecrushr's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Houston follow @al_da_beast
    Posts
    7,940
    Thanks
    273
    Thanked 1,034 Times in 956 Posts

    no prob

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •