Results 1 to 6 of 6

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Factory or not?

  1. #1
    Default Factory or not?
    I saw an iphone in a pawn shop the a few weeks ago,3g,2.0 software,not jailbroken.I put my sim in it and bam signal,made some calls works great.updated to 2.21,booted the phone and again bam signal works great,i jailbrok it installed cydia,no prob.still works fine with the 2.30.03 baseband.how can i tell if its factory unlocked or yellow snow,will i keep the unlock with 3.0..i even did an erase all content on it.still got my sim in it and its fine.

  2. #2
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    you may have a European iPhone that is Apple unlocked.
    Lucky you, you may have a gem. I've seen these sell for well over $700.00

  3. The Following User Says Thank You to Bo Troxell For This Useful Post:

    bytebak (2009-06-18)

  4. #3
    is there any way to tell?

  5. #4
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    I'd say I'm about 99% sure. If you have upgraded your OS in iTunes and you have a modem firware 2.30, yellowsnow does not work for this.
    Your still unlocked seems to me that there is no doubt.
    Upgrade to 3.0 and if your still unlocked without UltraSnow that would answer your question.
    I'm have no idea how you could tell, but if I'm understanding you correcly, you have found a gem.

  6. The Following User Says Thank You to Bo Troxell For This Useful Post:

    bytebak (2009-06-19)

  7. #5
    must be updated to 3.0 no problem just miss my cydia apps.

  8. #6
    Same thing happened to me also. I was paying the $30 a month for data, but then I cancelled it and put my SIM in another phone. I got tired of that phone then put my SIM in my iPhone to try it and it works fine. The iPhone isn't unlocked/jailbroken running 3.0 FW. And of course I have no 3g/EDGE or Visual VoiceMail. Is this just normal?
    Join swagbucks and win a free iPod touch or iPhone just by searching the web!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •