Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Can anyone figure this out?

  1. #1
    Default Can anyone figure this out?
    So i got my iphone 3g with turbo sim under tmobile,why is it when i am in nyc no matter where i go etc it works great,but out here in boston i would love service after a few days and have to put my sim back into a phone to get service and re enter it into my iphone..

    so how come it works great up in nyc but in boston mass it acts up?

  2. #2
    Livin the iPhone Life 461am's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Houston, TX
    Posts
    1,239
    Thanks
    28
    Thanked 183 Times in 159 Posts

    Happens to me too. And I'm using a legit at&t sim. I call apple fail.

  3. #3
    what exactly is your issue?care to explain..

    cause i hope it is not the turbo sim cause in nyc works great tho.come out here works great for a few days etc until i get no service and i have to switch sims

  4. #4
    Livin the iPhone Life 461am's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Houston, TX
    Posts
    1,239
    Thanks
    28
    Thanked 183 Times in 159 Posts

    When I was out of town it would often give me the 'no sim' or 'no service' message. The only way it would get fixed was if I took out the sim and then put it back in.

  5. #5
    well same issue as me but only works if i put it into another tmobile phone get service and back into iphone,your works if u take sim out and back in tho as u said...i wonder if the 2.0.2 fixed this

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •