Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 1.1.2 jailbreakme dont work me

  1. #1
    Default 1.1.2 jailbreakme dont work me
    hi Guys

    I was been activate two new 1.1.2 iphones, but when i use jailbrekme for install appsnap dont work,,
    please i need help..

  2. #2
    Green Apple
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Switzerland
    Posts
    67
    Thanks
    9
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    eehhhm....

    are you trying to use jailbreakme on 1.1.2? this ist only for 1.1.1 Firmware

    You have to use the Jailbreak tool for 1.1.2

    Tom

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    460
    Thanks
    17
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    only works with 1.1.1

  4. #4
    hi

    Thks for your reply.

    Previusly i was downgrading to 1.1.1

    But it dont work..?????

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    460
    Thanks
    17
    Thanked 18 Times in 18 Posts

    well if u downgraded to 1.1.1 it should work. downgrade back to 1.1.1 and keep trying cuz it takes me about five trys until it works when i downgrade it

  6. #6
    thks,,

    do you do with itunes conected or not?

  7. #7
    iPhone? More like MyPhone blazingangel1986's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Nassau, Bahamas
    Posts
    153
    Thanks
    4
    Thanked 13 Times in 10 Posts

    You do that with Itunes by putting the phone in recovery mode and using the shift method to select the iPhone1,1_1.1.1_3A109a_Restore.ispw file
    www.ccbahamas.co.nr

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •