Results 1 to 2 of 2

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 1.1.2 OTB StealthSIM T-mobile EDGE not working

  1. #1
    Default 1.1.2 OTB StealthSIM T-mobile EDGE not working
    I purchased a 1.1.2 OTB with new Bootloader. I downgraded to 1.1.1, and jailbreaked using Oktoprep method. I have everything working except the Internet Service purchased through T-mobile. When I enter the EDGE settings screen and input the server, the phone crashes back to the desktop, saving nothing. Has anyone else experienced this? I thought I saw some kind of Proxy settings script but was unsure if this was what I needed.

    Also, YouTube gives an error when using the desktop icon.. is there a fix for this?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Quote Originally Posted by Sam3Gap View Post
    I purchased a 1.1.2 OTB with new Bootloader. I downgraded to 1.1.1, and jailbreaked using Oktoprep method. I have everything working except the Internet Service purchased through T-mobile. When I enter the EDGE settings screen and input the server, the phone crashes back to the desktop, saving nothing. Has anyone else experienced this? I thought I saw some kind of Proxy settings script but was unsure if this was what I needed.

    Also, YouTube gives an error when using the desktop icon.. is there a fix for this?

    Thanks in advance.
    well first of all this has been answer trillions of time, but because we are all good guys here at MMI, i am glad to answer it again..

    your edge doesnt work because it needs to authorize by t-mobile, so try upgrading to t-mobile t-zones (which is what i have) and then use the proxy hack which you can find in the t-mobile forums as a sticky..
    Like what I said? Hit the Thanks button!!!

  3. The Following User Says Thank You to bebex For This Useful Post:

    Sam3Gap (2008-01-15)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •