Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: "No Wi-Fi" problem on 1.1.1upgrade

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone aglitch's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Lost Olympics Chicago
    Posts
    117
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default "No Wi-Fi" problem on 1.1.1upgrade
    hello,
    im having a problem when upgraded to 1.1.1 FW. Ive had a 1.0.2 unlocked phone for a long time now and finally decided to upgrade my phone to at least 1.1.1. I virginized my phone and did the upgrade with iTunes. I proceed with the *#307# method. when i go to prefs://1f my wi-fi field is blanked out. i dont know why. I tried a couple of restores (to same 1.1.1) but to no avail. then i managed to downgrade to 1.0.2 and the baseband as well, just so i can start fresh. 1.0.2 was easy enough i got it activated and such. And the Wi-Fi worked while i was in this version. everything was fine. So i tried to upgrade again to 1.1.1. i try the same method to jailbreak/activate and the Wi-Fi field is still greyed out. just says "No Wi-Fi." Anybody have this problem before or know a fix for it.? Ive been up all night trying to get my phone up to 1.1.1 but it just seems im missing something i guess... well i have some errands to run, hopefully when i get back someone has some good news for me.

  2. #2

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone aglitch's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Lost Olympics Chicago
    Posts
    117
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    bump for my problem...

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone aglitch's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Lost Olympics Chicago
    Posts
    117
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    anyone?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •