Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: No service on T-mobile After J/B

  1. #1
    Default No service on T-mobile After J/B
    Well I Jailbroke my phone and Now it shows searching... or the no service. I have restored my phone multiple times. And then re Jailbroke it. I have also trying to re-install ultrasn0w. And have erased the network settings.

    Specs are:
    3g on 3.0
    win xp
    Redsnow 0.8

  2. #2
    Retired Moderator battlecrushr's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Houston follow @al_da_beast
    Posts
    7,940
    Thanks
    273
    Thanked 1,034 Times in 956 Posts

    U need to go cydia then sources then edit then add and add this source
    repo666.ultrasn0w.com
    then search ultrasn0w insatll it and ur gone will be unlocked

  3. The Following User Says Thank You to battlecrushr For This Useful Post:

    goran_laz (2009-11-03)

  4. #3
    I already have ultrasn0w installed.
    Thank you tho

  5. #4
    Quote Originally Posted by ct9amr9 View Post
    Well I Jailbroke my phone and Now it shows searching... or the no service. I have restored my phone multiple times. And then re Jailbroke it. I have also trying to re-install ultrasn0w. And have erased the network settings.

    Specs are:
    3g on 3.0
    win xp
    Redsnow 0.8
    I have the same problem. I'm on OS X, turned off 3G, and installed ultrasn0w but no signal

  6. #5
    double check your on the 4.26.08 baseband
    The only thing I ask in return for helping, is that you click the thanks button, Thanks!

  7. #6
    I'm having this same exact issue after I unlock using ultrasnow It just says no service i'm on 5.11.07 baseband and the previous owner upgraded to 3.1. I successfully downgraded to 3.0.1 and now i'm just pissed becuz I keep getting no service someone please help

  8. #7
    Quote Originally Posted by iPhoneBoyTellem View Post
    I'm having this same exact issue after I unlock using ultrasnow It just says no service i'm on 5.11.07 baseband and the previous owner upgraded to 3.1. I successfully downgraded to 3.0.1 and now i'm just pissed becuz I keep getting no service someone please help
    That baseband doesn't support unlocking. You're SOL, you should never buy an iPhone that has been updated to 3.1 if you want to unlock.

    Lovely

    Not

  9. #8
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Macedonia, Skopje
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Thanks man. You are the one
    This realy helped me

    Quote Originally Posted by battlecrushr View Post
    U need to go cydia then sources then edit then add and add this source
    repo666.ultrasn0w.com
    then search ultrasn0w insatll it and ur gone will be unlocked

  10. #9
    Retired Moderator battlecrushr's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Houston follow @al_da_beast
    Posts
    7,940
    Thanks
    273
    Thanked 1,034 Times in 956 Posts

    Np

  11. #10
    the 5.11.07 baseband can now be unlock.... check out blacksn0w....

  12. #11
    Default How to get Push on T-Mobile after upgradeing to 3.1.2 and jailbreaking with blackra1n
    Wrong thread

  13. #12
    I have a 5.11.07 3g 8gig iphone on 3.1.2 - It says Tmobile for a couple minutes then goes to searching then No Signal...

    The 16gig 3g worked just fine, both had the same 5.11.07 and 3.1.2 update....


    What could cause this?? Both were unlocked the same exact way and same day!! any help??

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •