Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: * Trouble With T-Zones Internet, Help Please ? *

  1. #1
    Exclamation * Trouble With T-Zones Internet, Help Please ? *
    I ordered the t-zones 5.99 plan about a week ago, and still havent gotten it to work. Also, I tried doing that edge hack but doesnt work.


    Ive tried all the APN's and everything, and still no luck. I've also tried to clear network settings, restart my phone, and try again, but it still wont work.



    My iPhones stats are:
    iPhone 3g 8gig
    T-Mobile network
    2.2.1 software
    and im using a sim unlock chip thing attached to my Sim card.

    What should I do????


    I really would like to know..




    And also another problem im having is i sometimes get the 'No Service' glitch in which I have to take my sim card out, put it in another phone, and then put it back in. Is there any way to prevent this from happening?



    Thanks,
    Kahl

  2. #2
    BUMP!


    I still need Help with these.....

  3. #3
    My iPhone is a Part of Me BarcaMagic's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    St.louis
    Posts
    607
    Thanks
    66
    Thanked 61 Times in 37 Posts

    It might , and i say it might , be because of the sim unlock .Install yellosn0w and try that way

  4. #4
    he can't he has 2.2.1

  5. #5
    My iPhone is a Part of Me BarcaMagic's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    St.louis
    Posts
    607
    Thanks
    66
    Thanked 61 Times in 37 Posts

    Quote Originally Posted by IndianCheese View Post
    he can't he has 2.2.1
    I missed that part .Never mind then. Sorry im all out of ideas.

  6. #6
    Quote Originally Posted by Kahl View Post
    I ordered the t-zones 5.99 plan about a week ago, and still havent gotten it to work. Also, I tried doing that edge hack but doesnt work.


    Ive tried all the APN's and everything, and still no luck. I've also tried to clear network settings, restart my phone, and try again, but it still wont work.



    My iPhones stats are:
    iPhone 3g 8gig
    T-Mobile network
    2.2.1 software
    and im using a sim unlock chip thing attached to my Sim card.

    What should I do????


    I really would like to know..




    And also another problem im having is i sometimes get the 'No Service' glitch in which I have to take my sim card out, put it in another phone, and then put it back in. Is there any way to prevent this from happening?



    Thanks,
    Kahl
    if u havent figured it out, well i found out that by turning data roaming on, in a iphone 2.2.1 02.30.03 everything works

  7. #7
    AGREED. You must turn data roaming on.

  8. #8
    I know all of these things, my data roaming was turned on and 3g was turned off.


    I have tried epc.tmobile.com and wap.voicestream.com and nothing.



    I have never even seen the Edge symbol since day 1, and its been 2-3 weeks since I bought the T-zones internet package




    I just want my Edge to work!

  9. #9
    Bump... I still need this fixed

  10. #10
    Are you able to access the web on a another phone?
    http://www.modmyi.com/forums/image.php?type=sigpic&userid=129676&dateline=12338  68848

  11. #11
    Get a hold of another unlocked iPhone. Put your SIM in it and wait for the E. Then put the SIM back in your phone. Works every time for me.

  12. #12
    I dont know if im able to access it on another phone, ill check.


    If it works on another phone itll start working on my iphone?

    Because i dont have a 2nd iphone lol

  13. #13
    Try putting the phone in any other phone that has web access and just log online to the homepage. Then stick the sim back into your iphone. You should see the "E" pop up on top.

    I'm using a piggyback sim and for some reason it went into "No Network" mode. I found out I had to put it into my regular phone, make a call,log online, then switch back to get everything working. Hopefully that helps with your situation.

  14. The Following User Says Thank You to hwnstyle21 For This Useful Post:

    Kahl (2009-03-02)

  15. #14
    hwnsyle, you are a life saver!


    it totally worked, problem resolved, thanks so much guys!

  16. #15
    Exactly. That's what I do when my TurboSIM goes out. You have to put it in another phone and load up a web page to activate your data service.

  17. #16
    Thanks so much guys

  18. #17
    Enjoy the cheapest unlimited data around! =]

  19. #18

  20. #19
    Im having the exact problem as Kahl tried everything that is posted here but my internet still wont work if someone could please help me it would me appreciated

  21. #20
    Do you have the E or the dot?

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •