Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: T Mobile Edge For 1.1.4 and 1.1.3 INSTRUCTION INCLUDED --> working 100%

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    171
    Thanks
    43
    Thanked 36 Times in 15 Posts

    Cool T Mobile Edge For 1.1.4 and 1.1.3 INSTRUCTION INCLUDED --> working 100%
    I BELIEVE YOUR IPHONE IS JAILBROKEN AND ACTIVATED WITH 1.1.4
    IF NOT CHECK THE INSTRUCTIONS ON

    http://www.hackthatphone.com/114/iph...nlock_mac.html

    NOW FOR EDGE SETTINGS

    Locate /private/var/root

    either download iphonebrowser or ibrickr (google it)

    Launch notepad and paste this code:

    function FindProxyForURL(url, host)
    {
    if (isInNet(myIpAddress(), "10.0.0.0", "255.0.0.0"))
    return "PROXY 216.155.165.50:8080";
    else
    return "DIRECT";
    }

    Save the file as proxy.pac and upload it to /private/var/root

    (make sure it is proxy.pac not proxy.pac.txt)

    after uploading Right-click this file and select "Save Link As",

    PREFERENCES FILE DOWNLOAD LINK
    http://jbwebdev.com/blog/wp-content/...ferences.plist

    you will then upload preferences.plist into the following iPhone directory:

    /private/var/preferences/SystemConfiguration

    (NOTE if u don't find any directory related to systemconfiguration then create one like "SystemConfiguration" without any spaces and then upload the file in the folder)

    turn on your wi-fi and then wait around 2 mins and check by going on maps wether edge is working or not U DONT HAVE TO REBOOT ...there u gooo

    GOOD LUCK

    NOTE- dont have to touch any apn settings or anything just follow the process as provided u will be ready thanks.

    Need personal help contact me [email protected]
    or pm me...

  2. #2
    I upgraded to 1.1.4. All I did to get my TZones working again was;
    1. Reset the network settings
    2. Re-installed TZones proxy fix from installer
    3. I checked that the APN in the EDGE settings was still "wap.voicestream.com"

    and now I am good to go. I also have the new baseband / bootloader so my locate in google maps works.

  3. The Following User Says Thank You to yakface For This Useful Post:

    phungy (2008-03-02)

  4. #3
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Los Angeles, California, United States
    Posts
    171
    Thanks
    43
    Thanked 36 Times in 15 Posts

    great work....good luck

  5. #4
    Quote Originally Posted by yakface View Post
    I upgraded to 1.1.4. All I did to get my TZones working again was;
    1. Reset the network settings
    2. Re-installed TZones proxy fix from installer
    3. I checked that the APN in the EDGE settings was still "wap.voicestream.com"

    and now I am good to go. I also have the new baseband / bootloader so my locate in google maps works.
    Tried your method but didn't work
     15" Macbook Pro T8300 | 4GB RAM | 200GB
     24" iMac T7700 | 3GB RAM | 320GB
     iPhone 8GB | 2.2 | T-Mobile

  6. #5
    u can use bigboss tzone 1.1.3 hack it will work and will add the VPN to ur file system in case its not sticking, yes its for 1.1.3 but 1.1.4 file map is almost or the same so it will be installed in the same place

  7. The Following 2 Users Say Thank You to reddevilseye For This Useful Post:

    meberra (2008-03-27), phungy (2008-03-02)

  8. #6
    Quote Originally Posted by reddevilseye View Post
    u can use bigboss tzone 1.1.3 hack it will work and will add the VPN to ur file system in case its not sticking, yes its for 1.1.3 but 1.1.4 file map is almost or the same so it will be installed in the same place
    The app installed but EDGE isn't working
     15" Macbook Pro T8300 | 4GB RAM | 200GB
     24" iMac T7700 | 3GB RAM | 320GB
     iPhone 8GB | 2.2 | T-Mobile

  9. #7
    worked on my two phones, restart the phone and check if it works.. if not uninstall, then reset network settings,restart,then reinstall the app and restart again, that should do it
    Last edited by reddevilseye; 2008-03-01 at 08:47 AM.

  10. #8
    Quote Originally Posted by reddevilseye View Post
    worked on my two phones, restart the phone and check if it works.. if not uninstall, then reset network settings,restart,then reinstall the app and restart again, that should do it
    It finally worked about half an hour later. Thanks!
     15" Macbook Pro T8300 | 4GB RAM | 200GB
     24" iMac T7700 | 3GB RAM | 320GB
     iPhone 8GB | 2.2 | T-Mobile

  11. #9
    Has anyone managed to get EDGE working on 1.1.4 yet?

  12. #10
    Quote Originally Posted by Shaki View Post
    Has anyone managed to get EDGE working on 1.1.4 yet?
    I used yakface's steps and it worked about 30 minutes afterwards. See post #2.
     15" Macbook Pro T8300 | 4GB RAM | 200GB
     24" iMac T7700 | 3GB RAM | 320GB
     iPhone 8GB | 2.2 | T-Mobile

  13. #11
    what source did u use to get the t-zone proxy fix. cuz i have the big boss source but its not there.

    i found the source. i installed it. im trying it now. ill update.

    update: i used yak's method and that doesnt workk. please help!
    Last edited by Iman07; 2008-03-02 at 08:37 PM. Reason: Automerged Doublepost

  14. #12
    Livin the iPhone Life pacmac's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    san diego
    Posts
    1,057
    Thanks
    67
    Thanked 34 Times in 33 Posts

    this is great,,is there a youtube video guide on this?

  15. #13
    Quote Originally Posted by yakface View Post
    I upgraded to 1.1.4. All I did to get my TZones working again was;
    1. Reset the network settings
    2. Re-installed TZones proxy fix from installer
    3. I checked that the APN in the EDGE settings was still "wap.voicestream.com"

    and now I am good to go. I also have the new baseband / bootloader so my locate in google maps works.

    which baseband/ bootloader you using? how do i check, and how do i install the verison you have?

  16. #14
    I have baseband 3.9 and bootloader 04.04.05G. To check your baseband/bootloader you need to install an app from installer call "baseband info" or something along those lines.

    To get to there I restored my phone in iTunes to 1.1.4. Activated it with Independence, jailbroke it with ziphone and unlocked it with the iClarified unlock in installer. Doing it this way doesnt downgrade your bootloader. I did this before the new ziphone came out, so I am not sure what baseband/bootloader that puts you at but it's worth checking into since it would be less steps if it does the same thing.

  17. #15
    what source is it in and what is the package name, cannot find it either

  18. #16
    i don't have the tzones proxy fix package on my iphone. i restarted my phone and it was gone, and when i click tmobile tzones hack it says "1.1.3 has its own t-zones patch. look for that instead"
    i have firmware 1.1.4. do you know why?

  19. #17
    that happened to me at first, reset your network settings, let your phone restart and then install the t-zone 1.1.3 package that should work. i'm still not getting edge to work though. does anyone know if it works for the pay as you go tmobile sim with the sidekick plan turned on?

  20. #18
    I did everythng instructed by the OP, but i'm still not getting internet. I can check e-mail and access my installer etc. and that's about it. no google map or youtube either.

    i tried uninstalling the tzone app, rest network, re-install tzone app, restart phone and still no internet. i really want EDGE to work using tzone...any other thoughts or suggestions?

  21. #19
    how do i get my tmobile internet plain to work on my iphone

    i would really be very happy if someone can help me with this because i get bad wifi internet conection and i just want to use my tmobile plain so i can have internet almost anywhere
    Last edited by ballsss78; 2008-03-11 at 01:17 AM. Reason: Automerged Doublepost

  22. #20
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Los Angeles
    Posts
    805
    Thanks
    414
    Thanked 107 Times in 79 Posts

    1.1.3 hack works on 1.1.4

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •