Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Site not loading in latest firefox

  1. #1
    Default Site not loading in latest firefox
    The MMI site does not load with the latest firefox release, 3.6. I have tried from 2 different computers, a few parts of the top of the page showup, then it stops and I see broken commented out parts of the page

  2. #2
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    hmmm works fine on my mbp with latest update

  3. #3
    Owner / Founder - ModMyi
    aka cash7c3
    Cody Overcash's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Denver, CO
    Posts
    11,920
    Thanks
    339
    Thanked 15,254 Times in 649 Posts

    Quote Originally Posted by risestar View Post
    The MMI site does not load with the latest firefox release, 3.6. I have tried from 2 different computers, a few parts of the top of the page showup, then it stops and I see broken commented out parts of the page
    what country?

  4. #4
    iPhoneaholic g0sbv's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    South Coast UK
    Posts
    308
    Thanks
    225
    Thanked 104 Times in 65 Posts

    Working fine here firefox 3.6.2 vista 64..

  5. #5
    Me too! Firefox v3.6.2 or v3.6.3 don't work for me.

    Windows XP, based in South Africa (don't know why that's NB?!)

    It's been like this for about 2 or so weeks. Need to fire up IE each time I want to visit the site.

    Screenshot below:



    Any ideas ???

  6. #6
    yes, this is pretty much exactly what is looks like to me as well. One computer on vista, other on windows 7 with latest firefox

    Top of page loads, I see broken comments and thats it

  7. #7
    Livin the iPhone Life Simtech's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    LA
    Posts
    2,387
    Thanks
    105
    Thanked 304 Times in 276 Posts

    XP 3.6.3 working fine for me..

  8. #8
    Guys, I had the same problem. Just make sure you're logged in when you're using Firefox.

  9. #9
    Owner / Founder - ModMyi
    aka cash7c3
    Cody Overcash's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Denver, CO
    Posts
    11,920
    Thanks
    339
    Thanked 15,254 Times in 649 Posts

    im closing this thread, for further issues regarding this topic please go to this thread:

    http://modmyi.com/forums/site-sugges...odmyi-com.html

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •