Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: If you can work this out your a genius xxxx

  1. #1
    Default If you can work this out your a genius xxxx
    ok guys heres the problem

    iphone 2g, jailbroken on 3.0
    all works fine but whenever i put any sim in it, it says no service or no signal,
    now i have alaways had it jailbroken since 1.1.4 up to 2.2.1 then 3.0 all the processes have been done well and completed.
    i can do everything on 3.0 red snow said unlcoked and activated but when i put the sim in nothing happens

    if you can work this out you truly are a king of men

  2. #2
    Did you update to 3.0 software (not the .ipsw custom 3.0 firmware but the original) prior to jailbreaking and unlocking with custom 3.0 .ipsw?

  3. #3
    i updated to 3.0 with the offical firmware from apple via itunes,
    then jailbroke with the same firmware and redsnow said it all worked fine and fin,
    i been using you tube and all the other functions like cydia and the rest for some time now
    any ideas?

  4. #4
    Does SMS/Maps/Calendar/Ipod Work? Did you have your original SIM card in when you updated to 3.0 firmware?

  5. #5
    when i jailbroke 3.0 i had same problem with pwnage, realized i had to uncheck the "activate phone" in expert mode. dunno if its the same for redsnow, but unchecking it did the trick

  6. #6
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    Quote Originally Posted by ab1905 View Post
    ok guys heres the problem

    iphone 2g, jailbroken on 3.0
    all works fine but whenever i put any sim in it, it says no service or no signal,
    now i have alaways had it jailbroken since 1.1.4 up to 2.2.1 then 3.0 all the processes have been done well and completed.
    i can do everything on 3.0 red snow said unlcoked and activated but when i put the sim in nothing happens

    if you can work this out you truly are a king of men
    You need to keep your sim card in though the entire process upgrade/jailbreak. That should sort your problems out. Good luck.
    Last edited by Bo Troxell; 2009-06-21 at 07:06 PM.

  7. #7
    Actually the cool thing about Redsnow is that once you give it the .ipsw, it takes care of the rest! I was jailbroken, then updated to stock 3.0 software via iTunes, then took stock iPhone 3.0 .ipsw, gave it to Redsnow, followed the directions and Redsnow did it all. Granted due to no Ultrasnow (yet), I am not unlocked, but for now it's good. I would like to try and take the new 3.0 Pwnage and create a custom .ipsw and throw that in Redsnow and see how it works. As of right now I have no ICY, but we'll see what happens after another go at it!
    As for ab1905, I hope that their process did involve UNCHECKING Activate, because even my anal retentive mind messed up recently and did NOT uncheck activate and was wondering why I had no service.

  8. #8
    iPhone? More like MyPhone gomer713's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    NM
    Posts
    234
    Thanks
    45
    Thanked 156 Times in 72 Posts

    Quote Originally Posted by ab1905 View Post
    ok guys heres the problem

    iphone 2g, jailbroken on 3.0
    all works fine but whenever i put any sim in it, it says no service or no signal,
    now i have alaways had it jailbroken since 1.1.4 up to 2.2.1 then 3.0 all the processes have been done well and completed.
    i can do everything on 3.0 red snow said unlcoked and activated but when i put the sim in nothing happens

    if you can work this out you truly are a king of men
    reboot your phone, re-spring doesn't always seam to do the trick. it may take a while for you to get signal.

  9. #9
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    Sorry off topic,
    Hey Gomer, where the heck you been buddy, nice to see ur back.
    Missed ur tree pics, lolz....................O_o

  10. #10
    iPhone? More like MyPhone gomer713's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    NM
    Posts
    234
    Thanks
    45
    Thanked 156 Times in 72 Posts

    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    Sorry off topic,
    Hey Gomer, where the heck you been buddy, nice to see ur back.
    Missed ur tree pics, lolz....................O_o
    haha I've been around, haven't taken any tree pics lately but I've been getting this 3.0 installed all up on my phones.

  11. #11
    Ok guys I'm going to do redsnow again and uncheck the activate
    sign I will report what happens
    one thing though guys thus iPhone I got i'd one my frined
    found and it was on contract so do you think that may be an issue?

  12. #12
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    Quote Originally Posted by ab1905 View Post
    one thing though guys thus iPhone I got i'd one my frined
    found and it was on contract so do you think that may be an issue?
    That shouldn't be a problem.
    Make sure you start with a fresh copy of 3.0, DFU/restore

  13. #13
    Hey dude can u have your man addy so I can do redsnow again with you?

  14. #14
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    Quote Originally Posted by ab1905 View Post
    Hey dude can u have your man addy so I can do redsnow again with you?
    Not sure what that means??????

  15. #15
    Lol sorry bro meant can I have your msn address so we can chat while I run redsnow try to fix this issue lol

  16. #16
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    Quote Originally Posted by ab1905 View Post
    Lol sorry bro meant can I have your msn address so we can chat while I run redsnow try to fix this issue lol
    I don't have MSN sorry, and FYI I'm a Chick.
    Just post up and I'll see it....................O_o

  17. #17
    Ok cool will do

    hey what if i run redsnow with a new fresh sim from the start of the process?
    Last edited by ab1905; 2009-06-21 at 10:35 PM. Reason: Automerged Doublepost

  18. #18
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    always have the sim your going to use in while going through this process.

  19. #19
    ok i an running red snow now again withoout checking the unlock phone option

    now itunes want me to activate the simcard should i?
    Last edited by ab1905; 2009-06-21 at 10:44 PM. Reason: Automerged Doublepost

  20. #20
    Yes, that is a must everytime you update the firmware

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •