Results 1 to 18 of 18

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: After 2.0 PWN No Service?

  1. #1
    Default After 2.0 PWN No Service?
    Anybody else experiencing decreased service after using the 2.0 beta?

  2. #2
    are getting any service at all? Did you activate with pwnage tool?

  3. #3
    i might have would that mess it up?

  4. #4
    I'm still trying to figure out how to get a signal =/.

    Apparently only one ATT person got it?

  5. #5
    ATT users have had mixed success with pwnage so far.
    Last edited by wine_guy; 2008-04-05 at 06:43 AM.

  6. #6
    There's no way to put it, though...unless there's a jailbreak released for 2.0

    So now we have an iPod Touch with a camera and access to Building and Going with XCode =P

  7. #7
    iPhone? More like MyPhone rxmxsh's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Irvine, Ca.
    Posts
    179
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Any luck on this?

  8. #8
    iPhone? More like MyPhone Numberzz's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    San Francisco, CA, USA
    Posts
    264
    Thanks
    11
    Thanked 53 Times in 27 Posts

    You have to unlock your phone because 2.0 disables your radio.

  9. The Following User Says Thank You to Numberzz For This Useful Post:

    rxmxsh (2008-04-05)

  10. #9
    iPhone? More like MyPhone rxmxsh's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Irvine, Ca.
    Posts
    179
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    So, even though I'm on ATT, I need to unlock 1.1.4, and then build a custom 1.2 build?

  11. #10
    rxmxsh 1.2 beta sucks. dont try to mess with it...no appstore no music store very buggy. no installer app available which means basically no 3rd party apps. And most of all. its really hard to get ATT service to work with it

  12. #11
    iPhone? More like MyPhone rxmxsh's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Irvine, Ca.
    Posts
    179
    Thanks
    21
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    I appreciate that; although I'm very interested in exchange support. I would like to get 1.2 beta to work, so I can at least make a decision on my own experience.

    Thanks again.

  13. #12
    Give it a go, then. Just make sure you activate as well as unlock with the pwnage tool. You can always go back to 1.1.4.

  14. The Following User Says Thank You to wine_guy For This Useful Post:

    rxmxsh (2008-04-05)

  15. #13
    You need to unlock the baseband in the custom 1.1.4 in order to get service in 1.2.

  16. #14
    Retired Moderator StealthBravo's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    TX  Follow me @StealthBravo
    Posts
    32,474
    Thanks
    44
    Thanked 5,329 Times in 3,113 Posts

    you must unlock it even on att

  17. #15
    I have no service at all..
    Everything except Phone works fine..
    and no carrier options in the Settings too

  18. #16
    Hi, has anybody a solution for this problem?
    Even if i downgrade on 1.1.4, i have no service.. like the 1.2 beta flash the gsm chipset and 1.1.4 doesnt flash it back :-(
    Last edited by airmaxtriax; 2008-06-23 at 02:24 PM. Reason: Automerged Doublepost

  19. #17
    ok, here is the solution i found in another forum:

    have the same problem too,i did everything u wrote here but nth to do....any other suggestion???

    Quote:
    Originally Posted by yw1989
    Hi all, my iphone 8gb, OTB 1.0.2 bootloader 3.9. Yesterday, restore to 1.1.4, and unlock, jailbreak, activate using ziphone 3.0.

    However, it shows "no service", sometimes low signal, but can't make/receive calls and sms. Tried using ziphone to erase baseband, DFU mode, restore again. Still the same problem. Change to other simcard, still the same.

    Please help. Thanks.

    as i said i had the same problem
    and i resolved it

    just follow these steps:

    -from installer in iclarified section install baseband ereaser and let it run.
    -after put the iphone in Recovery mode and install any firmware version u want,not the 2.0.
    -then unlock it with Ziphone 2.5

    thast all i did....

    quote end


    it really works.. GREAT!!!

  20. #18
    use KiPhone. restore to 1.1.3 then upgrade to 1.1.4

    it worked perfect for me,

    but now i want 2.0. i upgraded and jailbroke/activated using winpwn.
    no service!
    i guess 2.0 disables your radio as posted before.
    i hope an easy fix comes out soon.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •