Results 1 to 3 of 3

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: iPhone 3G to 4.1 locks to Apple logo when plugged into iTunes

  1. #1
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Seattle, Washington, United States
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default iPhone 3G to 4.1 locks to Apple logo when plugged into iTunes
    After using PwnageTool 4.1.2 to jailbreak an iPhone 3G and preserve the baseband of 05.11.07 (to be able to use T-Mobile) and unlocking with UltraSn0w whenever the phone is plugged into a Windows Vista with the latest iTunes, the phone goes to the Apple logo and I have to unplug it to get the phone to start working again. I in turn can't sync with iTunes... any advice?

  2. #2
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    Make sure you have the latest itunes installed and also that nothing is running in the background that might mess with the phone.

  3. #3
    Retired Moderator
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Alhambra, CA
    Posts
    16,904
    Thanks
    137
    Thanked 2,202 Times in 1,924 Posts

    I would imagine it's a possible bug of PwnageTool. If you have windows, have you considered using Sn0wbreeze? Create a new 4.1 custom fw with it and shift+restore to it. I'm pretty sure you can do it right where you are (no downgrade need first). If you run into any errors, use iReb (ih8sn0w.com) to bypass. If you can't bypass, downgrade to 3.1.2, jailbreak with Blackra1n or Redsn0w 0.9.3, then go back up to 4.1 with custom fw made by Sn0wbreeze.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •