Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Problem with pwned 3.0 on 3g

  1. #1
    Default Problem with pwned 3.0 on 3g
    I jailbroke my 3g iPhone with pwnage with no problems... except... something is now going on and the battery drains within 3 hours. I have restored 5-6 times and the same result.

    What's going on?? I had to restore to a normal 3.0 because it is unbearable.


    Also, does anyone else's iPhone take forever to boot up? Mine boots and then the screen goes blank for a minute before the homescreen pops up.
    Last edited by princemarko; 2009-06-21 at 04:47 PM.

  2. #2
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    something has to be wrong, cause my phone is messed up after jailbreaking my 3g,i restored it about 4 times still not right,

  3. #3
    Community Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,196
    Thanks
    5,590
    Thanked 12,540 Times in 7,596 Posts

    Several people have had this same problem. need to do the process all over again. DFU/restore/jailbreak

  4. #4
    Quote Originally Posted by blkcadi View Post
    Several people have had this same problem. need to do the process all over again. DFU/restore/jailbreak
    I don't agree with: DFU/restore/jailbreak several times...I'll wait till a new version comes or wait for Quickpwn v3.0

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •