Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: With 2.1 my sound is gone...

  1. #1
    Default With 2.1 my sound is gone...
    Hey,

    I upgraded with pwnage from 2.0.2 to 2.1.
    I don't know if it was immediately after I did that upgrade or
    perhaps after I loaded new things on my iPhone via Cydia.
    But now I mentioned that (the sound is switched on) my iPhone stays silent when I get an SMS, Call...
    Does anyone has that problem as well? Any solutions yet?
    Thanks!

  2. #2
    Livin the iPhone Life SundayDuffer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    1,503
    Thanks
    32
    Thanked 181 Times in 164 Posts

    have you turned off the mute switch on the side of the phone? next to the volume click

  3. #3
    I knew that this question would come up
    Yes, I have turned it ON!

  4. #4
    Livin the iPhone Life SundayDuffer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    1,503
    Thanks
    32
    Thanked 181 Times in 164 Posts

    believe or not...some folks didnt know..or some would have the cover on and they never knew of such button.

    in your case...try to repwn and see if that would solve the prob.

  5. #5
    Yeah, I believe you!
    I will pwnage it again.
    I still have my custom FW at home, should I restore with that one again? Do I have to restore before? Or should I try a new custom FW as mine isn't working properly at the moment? On my custom FW I just put Cydia on it, no installer... but that probably shouldn't be the problem!

  6. #6
    Livin the iPhone Life SundayDuffer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    1,503
    Thanks
    32
    Thanked 181 Times in 164 Posts

    i would recreate another custom fw....installer isnt the prob i dont think..perhaps there was a hiccup during the making of the custom fw.

  7. The Following User Says Thank You to SundayDuffer For This Useful Post:

    Astaroth (2008-09-17)

  8. #7
    Ok, I will do so. My wife used the same custom fw and has the same problem so... new custom fw!
    Thanks Sunday Duffer!

    One last question about that... will I have to do a restore of my iPhone (clicking the 2 buttons) before I use the custom FW with iTunes or should I just connect the iPhone via USB and choose the new custom FW? (I hope you understand my question? )
    Last edited by Astaroth; 2008-09-17 at 10:16 AM. Reason: Automerged Doublepost

  9. #8
    Livin the iPhone Life SundayDuffer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    1,503
    Thanks
    32
    Thanked 181 Times in 164 Posts

    DFU mode?

    Try the normal route first...press shift + restore..and let it runs...if it gives you an error...then try it again in DFU mode. Good luck.

  10. #9
    No, I didn't mean the DFU mode but... I will try the normal route!
    Cheers!

  11. #10
    same happen to me but i think when it restored my phone it try to restore it with my ringtones and all that werent sync yet. what i did went into sound settings changed the sms tone to another sound changed the ring tone to which ever and reboot and they all worked again.

  12. The Following 2 Users Say Thank You to jjbusa For This Useful Post:

    Astaroth (2008-09-17), gundam_prime (2008-10-29)

  13. #11
    Wow, that was an easy one, thanks jjbusa!
    In fact... a little pity... because I wanted to put a new boot logo on it, if I had to pwnage again, but as it is working now, I will keep it like it is. Once again: THANKS!
    17 months old baby handles iPhone like a Pro: http://www.workablogic.de/2009/12/15...end-von-heute/

  14. #12
    Default sound problem
    Good work jjbusa... work like charm.. thanks!!!

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •