Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Just used pwnage 2.0.3...restore taking forever

  1. #1
    Default Just used pwnage 2.0.3...restore taking forever
    Hey guys,

    How long did it take you guys to restore from iTunes after installing your custom firmware 2.0.2? I'm sitting at over an hour right now and I dunno if I should just redo it.

    I know what I'm doing, but for some reason when I choose to restore from backup, it did it once, then asked me to do it again. Now it's just a little less than half way through, but has been sitting at the same spot for over an hour...

  2. #2
    Livin the iPhone Life SundayDuffer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    1,503
    Thanks
    32
    Thanked 181 Times in 164 Posts

    dont restore from back up...just set it up as new.
    I had to do that with 2.0.1 and now 2.0.2,,, otherwise, after you are done with restoring from back up...that same activation screen will still appear again.

  3. The Following User Says Thank You to SundayDuffer For This Useful Post:

    oo3 (2008-08-26)

  4. #3
    Weird....as soon as I posted this...it completed. HmmMMmmmm....

    You're right it did. So now i'm gonna set it up as new and resync my stuff...Thanks!
    Last edited by oo3; 2008-08-26 at 06:40 AM. Reason: Automerged Doublepost

  5. #4
    Livin the iPhone Life SundayDuffer's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Northern California
    Posts
    1,503
    Thanks
    32
    Thanked 181 Times in 164 Posts

    Glad to help. Have fun modding all over again.

  6. #5
    Hehe thanks. I'm so used to doing it now that I'm done modding it to the way I usually have it. Apple needs to stop releasing updates so frequently...haha

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •