Results 1 to 9 of 9

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Endless cycle

  1. #1
    Angry Endless cycle
    Greetings all:

    I've just tried this 3 times with the same results...

    I utilized the newest version of Pwnage along with the most recent firmware for the iPhone 3G.

    I got thru the whole process fine each of the 3 times BUT..... when iTunes notifies me that the phone will now reboot etc, the phone ends up in an endless cycle of showing the pineapple screen/flashing to a black screen/showing the pineapple screen again.........over and over.

    Each of the 3 times I restored to original firmware and attempted again with the same results so I was hoping you all might have an idea about this and how to resolve it.

    FYI: this phone was Pwn'd about 2 weeks ago without any errors whatsoever.

    My thanks in advance crew.
    Best wishes
    Stone
    Last edited by Stonecoldcrb; 2008-08-10 at 04:07 PM.

  2. #2
    did you restore to an unpwned version of the firmware before pwning this time? you may want to try that if you haven't already.

  3. #3
    Yes I restored each time to the original firmware from Apple. The phone was pwn'd, I updated a few days ago to the newest firmware, and d'l the newest version of Pwnage last night and experienced the above described issue.

  4. #4
    did you uninstall the old version of pwnage from your computer?

  5. #5
    Yes the new version of Pwnage was installed on a NEW Macbook Pro...so no prev. versions of Pwnage were installed on this machine.

  6. #6
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    California
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Same problem here, but i sadly cannot shed new light on the subject, so we must wait for a more knowledgeable person....

  7. #7
    Thanks Mourgne, not to share the misery but at least someone else is having the same issue. So it's a waiting game for sure......

    Anyone have any idea's, or the same issue besides the two of us?
    Last edited by Stonecoldcrb; 2008-08-11 at 02:06 PM. Reason: Automerged Doublepost

  8. #8
    Are you sure you are using the .ipsw for the 3g phone?

    Did you put the phone into DFU mode for the restore?

  9. #9
    As indicated hiflyer, I've done the procedure in the past with NO ISSUES, so yes.......I used the proper ipsw as I am sure Mourgne did as well.

    If nobody has an idea, do any of you know if there is an area/email/etc to post the error to the pwng. dev team?

    Thanks again

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •