Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 29 of 29

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Greenpois0n keeps saying "Waiting for DFU"

  1. #21
    Quote Originally Posted by Jeffwo View Post
    I've tried it on all 3 my computers, 2 XP machines and a Vista.

    Imma trade this stupid 3GS for a regular 3G...lol.
    Okay but make sure you ask for $100 cash if you downgrade especially if it's the same gigs

  2. #22
    Greenpoison and limerain are the same for me, i get stuck at the waiting for dfu screen even when i know i am in dfu. I've only got an old 3g but i ended up having to use redsnow.

  3. #23
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    ^Good show Malloga. This MMI member is proud of your success

  4. #24
    i have the same issue with limera1n on iphone 3G v4.1. everything was detected but limera1n stuck at "In DFU mode...wait" with a black screen. i waited and waited. it just stuck there forever. so i reboot iphone 3G and also reboot my PC. try again and it still the same issue.

  5. #25

  6. #26
    Quote Originally Posted by cat2115 View Post
    i have the same issue with limera1n on iphone 3G v4.1. everything was detected but limera1n stuck at "In DFU mode...wait" with a black screen. i waited and waited. it just stuck there forever. so i reboot iphone 3G and also reboot my PC. try again and it still the same issue.
    Either try downloading limera1n again, they do updates sometimes

    Try a different computer?

    If your stuck in recovery mode go get TinyUmbrella or RecBoot to knock it out, RecBoot almost always works

  7. #27
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    For iPhone 3G on 4.1 use redsn0w. The latest version should be fine.

  8. #28
    i try redownload limera1n still same issue. however i did use redsn0w latest version and it's finally jailbreak. install ultrasn0w and the phone still lock. the iphone 3G v4.1 kept said "searching..." then no service. i reboot the phone and still the same. any idea?

  9. #29
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,875
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,645 Times in 8,025 Posts

    What is your baseband/modem firmware under general-settings-about?

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •