Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Does Fido block IMAP ??

  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    54
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default Does Fido block IMAP ??
    Hello Community,

    i can't seem to get GMail working on my 3G iPhone although GMail and Apple have support docs on their websites. This leads me to believe Fido is blocking something on their end.

    Anyone successfully map GMail to their iPhone under a Fido data contract?

    Or any other IMAP account?

    thanx

  2. #2
    im using gmail IMAP with Rogers and it's fine.
    i couldnt imagine fido would block it. no reason to.

    are you sure all the settings are correct? is IMAP enabled under your gmail settings etc?

  3. #3
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    54
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    definitely. i had our network admin take a look as well and he's not sure why it's not working. it worked for a short time a few days ago, now....SSL problem.

  4. #4
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    113
    Thanks
    14
    Thanked 25 Times in 23 Posts

    I'm using IMAP on gmail with Fido on my 3G, and it works perfect. Did you try restoring your phone? I know it shouldn't really matter... but there seems to be a lot of bugs with this initial firmware release on the 3G.
    If my post was helpful to you, hit the thanks button!

  5. The Following User Says Thank You to ASar08 For This Useful Post:

    iFokust (2008-07-21)

  6. #5
    Green Apple
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    54
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Quote Originally Posted by ASar08 View Post
    I'm using IMAP on gmail with Fido on my 3G, and it works perfect. Did you try restoring your phone? I know it shouldn't really matter... but there seems to be a lot of bugs with this initial firmware release on the 3G.

    thanx ASar08...I'm going to try restoring and trying again.

    it worked! Thanks ASar08.
    I restored my phone and tried configuring GMail again and it worked.
    Last edited by iFokust; 2008-07-21 at 07:23 PM. Reason: Automerged Doublepost

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •