Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: NES 1.00 Release Candidate 1

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Davis, California
    Posts
    674
    Thanks
    21
    Thanked 83 Times in 74 Posts

    Default NES 1.00 Release Candidate 1
    NerveGas has just recently released NES 1.00!!!

    Install/Update through Installer, or download here:
    http://iphone.natetrue.com/nesapp/

    0.99.05 [nervegas] Fixed remaining multitouch issues (sliding with B and A)

    0.99.06 [nervegas] Fixed rare controller-getting-stuck bug
    NOTE: 0.99.06 is built with the new toolchain, and is not
    compatible with prevous versions' save games.

    0.99.07 [nervegas] Added alert with instructions when no ROMs are detected
    Added alert for invalid game genie codes; don't save
    Fixed alert sheet presentation / removed gap from bottom
    Added sound manager for sound without killing mediaserverd

    1.00_RC1[nervegas] Added auto-install of coreaudiod.plist for on-demand mode
    Added 1-second delay for sound initialization
    Looks like sound is working without disabling mediaserverd!
    Well, I'm off to install the new version!
    Last edited by unclear; 2007-08-31 at 02:24 AM.

  2. #2
    NOW ALL WE NEED IS SOUND....



    NES APP THAT PLAYS WELL AND HAS SOUND OUT OF SPEAKER PHONE!!!!







    other then that..i love this app..and the last nes (latest) app.

  3. #3
    Sound does come from speaker now.

  4. #4
    So the first time i opened it after installing 1.0, it asked me if I wanted to make a system change so that audio could play or something like that and I said yes and it gave me an error... anyone get that to work?

  5. #5
    OOPS..sorry..maby i should read further


    ok installed RC1 and got msgs..and SOUNDS WORK GR8


    but when u start taping on the screen alot..sound gets choppy and what not...maby the audio codec in the fone cant handle multiple sounds at the same time..not sure..

    hopefully that will get fixed!! *if possible*

    Quote Originally Posted by s2kpdx View Post
    So the first time i opened it after installing 1.0, it asked me if I wanted to make a system change so that audio could play or something like that and I said yes and it gave me an error... anyone get that to work?


    u might need some terminal apps installed...and bsd subsystems
    Last edited by SubZ3r0; 2007-08-31 at 02:41 AM. Reason: Automerged Doublepost

  6. #6
    yay! audio works! however, it is kinda choppy... and slows the gameplay down... but definitely a step in the right direction!

  7. #7
    yeah..see what i plan on doing..is starting the app up.. and just letting it sit to brag to ppl..then turn sound off and play hahah

  8. #8
    Former Owner / Founder of ModMyi Kyle Matthews's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tampa, Florida, United States
    Posts
    8,516
    Thanks
    577
    Thanked 4,905 Times in 1,247 Posts

    I'm still not getting audio. Ah well.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews

  9. #9
    and now i got a text message and i have no system audio. after a restart, it works again. just something to be aware of.

  10. #10
    wow..your right...i wondered why i didnt hear the click when i put it in standby....restarting it now.

  11. #11
    digitalkid56
    Guest
    I got audio.. but now my super mario bros won't play good.. it's all blocky and different colors.. CRAP!!

  12. #12
    Former Owner / Founder of ModMyi Kyle Matthews's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tampa, Florida, United States
    Posts
    8,516
    Thanks
    577
    Thanked 4,905 Times in 1,247 Posts

    wip. But a GOOD wip.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews

  13. #13
    ok for those that get the crazy video issue...


    first you go to rom list....

    Preferences...

    then change frame skip from 1 to 0..

    Load a game.. once it loads repeat the steps to put frame skip back to 1

    then go bak..load any game..and VOLA...should work fine.

  14. #14
    Finally SOUND from speaker

    NJ Nervegas.

  15. #15
    My sound is sorta....screwed up (glad to see I'm not the only one) but hey - I've got a frickin NES in my pocket.

  16. #16
    sound didnt work for me even after restart, suggestions?

  17. #17
    Quote Originally Posted by beetleguise View Post
    sound didnt work for me even after restart, suggestions?
    read the README........

  18. #18
    Thank you for taking your own personal time to make this happen. now I Have something to do in my downtime at work. =)
    Best App todate

  19. #19
    Hmm You guys so lucky, I have installed reinstalled and installed RC1 with no sound luck. Do I have some software installed that might be causing this thing not to work? I have super mario, contra etc. Help. I have installed using Ibrikr and also Install.app both dont work.

  20. #20
    Did you guys choose yes to edit coreaudio file ?

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •