Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 21 to 40 of 314

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Extended Preferences v0.4: Now bug free!

  1. #21
    Cool.

    I would like to test the beta.

  2. #22
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Akron, OH
    Posts
    111
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Damn Looks Like I'm too Late! Would still test tho.

  3. #23
    I only counted 18 that actually said they would like to test the beta so
    "i would like to test the beta"

  4. #24
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Pasadena, Tx
    Posts
    173
    Thanks
    89
    Thanked 22 Times in 11 Posts

    I would like to test the beta

    Thanks

    20!!!

  5. #25
    Looking forward to this.

    I would like to test the beta. (I'm on 1.1.3)

  6. #26
    I wanna test it too

  7. #27
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Orleans
    Posts
    198
    Thanks
    22
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    hey King Chronic i posted in the older thread i tried it out (o.4 rc1) and i`m on a 1.0.2 iphone. it works fine. when you release the final version can you include a zip file here so some of us can manually install it? on a 1.0.2 iphone it is Setting.plist not Settings-Iphone.plist so i can`t use installer. also do you think you could include the show wifi numbers like the battery 1, when you touch it it switches to the numbers? i installed another preferences mod and it had that and it worked. thank you
    Last edited by Blackwidow74; 2008-01-26 at 05:26 AM.

  8. #28
    Livin the iPhone Life sziklassy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Iowa (ISU for Vet School!)
    Posts
    3,920
    Thanks
    69
    Thanked 310 Times in 264 Posts

    Works on 1.1.3. So far I have not run into any issues!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    I once prayed to God for an iPhone, but quickly found out He didn't work that way...so I stole an iPhone and prayed for His forgiveness.

    A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. - Josh Billings

  9. #29
    Quote Originally Posted by sziklassy View Post
    Works on 1.1.3. So far I have not run into any issues!
    Besides SummerBoard not working. This is a 1.1.3 issue though. I had to manually change the icon.png in EVER app to get the icons I had before.

  10. #30
    Is that 20 yet? I hope not! I want to test the beta for ya.

  11. #31
    if its not too late i'd like to test it also

  12. #32
    iPhone? More like MyPhone luistohe123's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    C.S.L. , Mexico
    Posts
    164
    Thanks
    4
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    Well I guess I'll be the first one who didn't got it working
    I copied exactly all the files to Preferences.app, respring
    and then the settings menu was fine and every thing,
    and I activated the "Tap your battery icon to see the percentage" function
    Respringed again, and when I went to settings again, the phone freezed
    had to reboot the ugly way....Turned it on again, and it freezed again,
    luckily I could delete the files with WinSCP....

    Im in 1.1.2....
    Any ideas?

  13. #33
    Crap am I too late? No time to count :P

    I would like to test the beta

    Took the time to count :P either 20 or too late depending on the acceptability of "I would like to test the beta"
    Last edited by Carrick; 2008-01-26 at 06:52 AM. Reason: Counting

  14. #34
    hella!! "i would like to test the beta im patched 1.1.3

  15. #35
    sweet app thnx for the beta.

  16. #36
    Just upgraded to 1.1.3 and then i've seen your thread.

    Hope you accept more than 20 betatesters because

    "I would like to test the beta".

    Thanks anyway.

  17. #37
    Quote Originally Posted by luistohe123 View Post
    Well I guess I'll be the first one who didn't got it working
    I copied exactly all the files to Preferences.app, respring
    and then the settings menu was fine and every thing,
    and I activated the "Tap your battery icon to see the percentage" function
    Respringed again, and when I went to settings again, the phone freezed
    had to reboot the ugly way....Turned it on again, and it freezed again,
    luckily I could delete the files with WinSCP....

    Im in 1.1.2....
    Any ideas?
    Could you do me a favor and upload your com.apple.springboard.plist found in /VAR/root/library/preferences? I would like to pinpoint the exact problem.

  18. #38
    Loaded up 0.4 and so far from testing:

    ** Thought was not loaded as new layout no advanced options but menu's are added to existing list. *** No biggie

    * Settings -> Interface -> Springboard -> Use new dock doesn't seem to work

    * Show % battery when tapped working now, before when i opened closed apps would change from % to graphic to % to graphic

    * when i 1st loaded and rebooted phone my wifi was turned on.......

    * network show gsm rssi seem todo nothing

    * can't find tap for wifi signal in this version, and for some strange reason it must be jammed form previous version 0.3 as i can tap it and change all the time ( was thinking the show rssi or show gsm rssi settinsg but both off and still tapable to change to %


    This is using a 1.1.2 firmware

  19. #39
    I am perplexed by the new dock not working, as I never changed that. If you are on 1.1.3 however, the reason would be that Apple removed the SBUseNewDock value from the SpringBoard application.

    If you are willing to reinstate some of your options, beta testers that are experiencing problems, delete this file: /private/var/root/Library/Preferences/com.apple.springboard.plist. That should clear up a lot of problems.
    Last edited by King Chronic; 2008-01-26 at 03:45 PM. Reason: Automerged Doublepost

  20. #40
    iPhoneaholic
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    398
    Thanks
    6
    Thanked 45 Times in 42 Posts

    So far so good. Also had issue with "use new dock" but was fixed after deleting /com.apple.springboard.plist.

    Only other issue I have seen so far is that after deleting the springboard.plist, the little beep after restarting the springboard was a little muffled. Has turned back to normal after restarting the springboard a few more times. Nothing real big.
    Don't forget the Thanks if I helped

Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •