Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 81 to 89 of 89

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: LocateMe

  1. #81
    Im having the same problem, previous version was more accurate than this new one.

  2. #82
    Default Need Wifi?
    it's great app when I connet wifi as well as cell service. But Saying "failed" when I did not connet wifi.

    I am in Thailand and less 200m BTW.

  3. #83
    Quote Originally Posted by jkfox121 View Post
    worked great for me in Shanghai. Very accurate.

    Great app!
    I'm in Shanghai too and for me doesn't work at all.
    All times I try it say failed!
    I'm still on 1.0.2, should be this the problem?

  4. #84
    It told me I was in Idaho. I live in Florida.

  5. #85
    Quote Originally Posted by stefman View Post
    Keeps saying "failed" for me in Singapore
    Same here man in Dubai (UAE). tried a couple of times but same message. dont know the problem.

  6. #86
    Im divided on this one... locate me only works with wifi for me (other than that it fails to locate) and for that matter its off by 10 miles. navizon works on both cel and wifi but positions me 20 miles from my location... cool apps but doesnt seem like Its very useful being that off...

  7. #87
    iPhone? More like MyPhone echo's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    YYZ & KUL
    Posts
    197
    Thanks
    12
    Thanked 23 Times in 21 Posts

    Quote Originally Posted by kosak View Post
    it's great app when I connet wifi as well as cell service. But Saying "failed" when I did not connet wifi.

    I am in Thailand and less 200m BTW.
    Do you have your EDGE settings entered into your iPhone and EDGE enabled? It needs to connect online to a database so if you are not on EDGE or wifi, it will not work and give you that "failed" message.

    cheers,
    e
    15.4" 2.8GHz Unibody MacBook Pro
    Pwnage Unlocked 16GB iPhone (2.1)
    Apple Unlocked 16GB 3G iPhone (2.2)

  8. #88
    Quote Originally Posted by henry View Post
    I'm in Shanghai too and for me doesn't work at all.
    All times I try it say failed!
    I'm still on 1.0.2, should be this the problem?
    I tried on for almost half of the OuterRing road
    (wai huan lu) of Shanghai as well, it never worked.

    Never worked in Chengdu either.

    In Hangzhou, worked once only near the West Lake.

  9. #89
    Mine Keeps Showing Up With An Error Saying Db Failed Unless Im On Wifi, Any Suggestions? MY EDGE SETTINGS ARE FINE
    Last edited by tmoapple; 2008-03-07 at 09:36 PM.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •