Results 1 to 18 of 18

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: smbprefs on 1.1.4

  1. #1
    Default smbprefs on 1.1.4
    hey all,
    is there a way to make smb run on 1.1.4?
    becaus after isntalling smb patch or 1.1.4 patch i can select themes and add themes via ssh but if i select them the springboard restarts but there ist still the default theme...so is there a way to make it run?

  2. #2
    They are in /var/mobile/Library/Summerboard/Themes? Also, make sure at the bottom of the SMB app, it says its active...

  3. #3
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    Check that you are running the lastest version 3.2 I believe. If it shows "not active" at the bottom like ajl917 said, just reboot the phone.

  4. #4
    Quote Originally Posted by Poseidon79 View Post
    Check that you are running the lastest version 3.2 I believe. If it shows "not active" at the bottom like ajl917 said, just reboot the phone.
    Thats it.
    "SMBPrefs 3.2
    SummerBoard 3.2 (Inactive)"

    But how to restart it?
    I can klick "restart SPringBoard" in the app but nothing happens.
    If i klick the home and power button for 10 seconds the iphone restarts but nothing happens^^
    and normal power off and on is useless

    what to do?

  5. #5
    Ive never had this problem, so Im not sure, but have you tried uninstalling and reinstalling?

  6. #6
    Quote Originally Posted by ajl917 View Post
    Ive never had this problem, so Im not sure, but have you tried uninstalling and reinstalling?
    yes with patch with fix and without all this stuff...

    help me!

    can anybody help me?
    Last edited by ipodtouch-freak; 2008-03-15 at 11:45 AM. Reason: Automerged Doublepost

  7. #7
    AKA pierrechampoux Andis Jackson's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    425
    Thanks
    126
    Thanked 216 Times in 102 Posts

    Default have you tried installing respring?
    There is a program called Respring that restarts your springboard. Perhaps that could do the trick? It is in installer under utilities from the Big Boss repo.
    Last edited by Andis Jackson; 2008-03-15 at 02:11 PM.

  8. #8
    I am having somewhat of the same issue. I installed SMB but the themes that come with it arent listed. I installed the patch that everyone is talking about and that didn't fix it either. After downloading a theme there are still no themes listed in SMB. I have restarted my phone, resprung it, and it is showing active...is there something i am missing?

    1.1.4

  9. #9
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    Disregard
    Last edited by desepticon; 2008-03-21 at 02:25 PM.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  10. #10
    Right now they are in /var/mobile/Library/Summerboard/Themes should they be moved to /var/mobile/media ?

  11. #11
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    my mistake. I meant mobile/Library/Summerboard/Themes

    Try chmoding the folder to 755
    Last edited by desepticon; 2008-03-21 at 02:26 PM.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  12. #12
    Then yes, they are currently in /var/mobile/Library/SummerBoard/Themes/Leopard and etc...but they still do not show up in smb listing. Chmodded the folder and still no luck also.
    Last edited by Deeno; 2008-03-21 at 02:39 PM.

  13. #13
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    did you try setting permissions on the folder to 755?
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  14. #14

  15. #15
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    well I'm all out of ideas. what jailbreaking method did you use?
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  16. #16

  17. #17
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    did you set up your iphone a NEW phone when you RESTOREd to 1.1.4. Or did you restore iphone from backup and upgrade to 1.1.4. Because the first sentance is what you should have done.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  18. #18
    did you uninstall the patch after installing SummerBoard? You're supposed to.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •