Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: used dev's update to 113 and youtube and mail not working?

  1. #1
    Default used dev's update to 113 and youtube and mail not working?


    I used dev's 113 update and just lost my youtube and mail? I found some solution using boss installer but youtube and e-mail fix not found in installer, could anyone please help!!!!!
    I don't know if 114 is down right perfect working order right now and I'm using downgrade to 112 as a last resort so would anyone please shed some light on what's easy and more flexible and what is less prone to crashes!?
    Thanks!

    I added i.unlock.no in my sources but the only fix for youtube was for 111!? didn't work on my 113 and nothing i could find to fix my mail too!
    I would really hate to downgrade my iphone in fear of loosing all my photo's and numbers just like last time........
    Last edited by Polgas; 2008-03-07 at 09:19 AM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    Try this website out, I had that problem accessing my yahoo mail as well as youtube and this worked for me http://www.ging.co.nz/youtube.php I only did steps one and two and it worked fine for me just replacing those files

  3. The Following User Says Thank You to frank1123 For This Useful Post:

    Polgas (2008-03-07)

  4. #3
    Would that worked with "mail" too? I thought they released a fix in the installer for 113, all i see is fix for 111 and 114 !?

  5. #4
    it should work with mail...it worked for my yahoo mail on 1.1.3 and 1.1.4

  6. The Following User Says Thank You to frank1123 For This Useful Post:

    Polgas (2008-03-08)

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •