Results 1 to 10 of 10

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Iamp, Max Volume, Volume Booster doesn't work!

  1. #1
    Default Iamp, Max Volume, Volume Booster doesn't work!
    Hey I'm using Iphone with firmware 1.1.3 now(bought it with 1.1.2). Max Volume worked before, but suddenly it stopped working. After upgrading to 1.1.3 I've tried Iamp and Volume Booster too, but the sounds are still very low. I was hoping that someone here could help me solve this, cause as you may know...the volume of the iphone is waaaaay too low.

  2. #2
    It does work,try uninstalling whatever you r using now i.e iamp,volume booster, and reinstall
    it but install only 1 of them, restart springboard and reboot your phone. You should test your sounds before you install either package to make sure it worked. Let me know how it turns out.

  3. #3
    iAmp makes a backup of the original .plist file before installing. Dont know if the others do the same, so I recommend that you uninstall the other two first, then uninstall iAmp...and then re-install iAmp.

  4. #4
    tried everything...just uninstalled everything I had that boosts my volume, installed iamp, turned off the phone, turned it on and got no results...

    Anyone...?
    Last edited by Saiha; 2008-03-05 at 06:33 PM. Reason: Automerged Doublepost

  5. #5
    What's Jailbreak? Welshy1969's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    cwmbran
    Posts
    17
    Thanks
    17
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    I'm using 1.1.3 firmware and got my boost working , have you tried the Volume boost (1.1.3) in the iClarified section of installer? thats what i am using .
    hope this helps

  6. #6
    Yes I did, but it doesn't work either=S Don't know what happened...it worked just fine and the next time i noticed the sound, it didn't work...

  7. #7
    iPhone? More like MyPhone ckybam69's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    ATL
    Posts
    120
    Thanks
    11
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    same problem here

  8. #8
    I dunno about u guys but I installed volume booster to fix the sounds after I amp killed it and luckily it worked... BUT it made my iphone actually quieter.... Any way to fix this problem?? It sucks to have a quiet ringtone... Thanks everyone!

  9. #9
    Livin the iPhone Life heath_rox's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Liberty City
    Posts
    1,292
    Thanks
    120
    Thanked 205 Times in 117 Posts

    or just poke holes in the speaker like me!
    "Its better to be a pirate than join the navy"Steve Jobs

  10. #10
    hey guys i'm running 1.1.4 and i have installed the volume boost and iamp and i get no difference can you tell me what can i do i can hardly hear my phone or my music on the iphone.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •