Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Does Your YouTube And/Or E-mail Not Work? *SOLUTION* (worked for me at least)

  1. #1
    iPhone? More like MyPhone StrictlyBusiness's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    St. Paul, Minnesota
    Posts
    146
    Thanks
    24
    Thanked 14 Times in 10 Posts

    Default Does Your YouTube And/Or E-mail Not Work? *SOLUTION* (worked for me at least)
    install bsd 2.0
    add i.unlock.no to sources,
    the go to unlocking tools, install youtube fix from selection
    Restart your phone and everything should work from there!

    hOPE IT WORKS FOR YOU!

  2. The Following 2 Users Say Thank You to StrictlyBusiness For This Useful Post:

    ahmed615 (2008-02-12), burdell1 (2008-02-10)

  3. #2
    Green Apple
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    ING rep out in TX
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Unfortunately this did not work for me. I still get the same The user name or password for "imap.apple.mail.yahoo.com" error message. And I can not connect to youtube
    Last edited by rwfanatic; 2008-04-26 at 10:02 PM.

  4. The Following User Says Thank You to rwfanatic For This Useful Post:

    Alecia (2008-07-19)

  5. #3
    Green Apple
    Join Date
    May 2008
    Posts
    46
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 1 Post
    me neither, 1.1.4 and still outta luck. cmon iphone gods work your app magic!

    here is the fix, thank you youtube
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=hcRaIqrAK14]YouTube - Email mail fix for 1.1.4 iphone/iPod Touch jailbreak[/ame]
    Last edited by ghost0211; 2008-05-28 at 03:37 AM. Reason: Automerged Doublepost

  6. #4
    ok guys for some of us installing the youtube fix won't work, what i had to do was unistall the Youtube activator and install syncfix, then restarted my phone and my mail worked !!
    yays, try it and tell me how it goes

  7. #5
    Green Apple ChAoS aCiD's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    U.K
    Posts
    36
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    hmmm, i had this problem a long time ago!

    i was really pissed that none of the fixes work, so then i thought, i would try a fresh restore without my sim card in.... using Ziphone pressing just jailbreak and activate...

    then i think i tried it without sim in and somehow it worked?!?
    then put the sim back in, now it works fine
    try that...

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •