Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: OpenTTD, Black screen never starts...

  1. #1
    Default OpenTTD, Black screen never starts...
    I'm running 1.1.2 and i installed Openttd.app via installer (took bloody ages to dld 2.2 mb via Edge)

    and when i run it i just get a black screen for a second, then it returns to springboard... anyone else got this problem, or have a solution ( i have tried uninstalling and re-installing)

  2. #2
    Former Owner / Founder of ModMyi Kyle Matthews's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tampa, Florida, United States
    Posts
    8,516
    Thanks
    577
    Thanked 4,905 Times in 1,247 Posts

    You have to install the necessary config files as well. Reinstall from Installer the version that is hosted on the MMi source. This includes all necessary files.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews

  3. #3
    I've tried to install ttd and it goes thought the whole installer app thing, but after it downloads and then it says that its cleaning it up and then when it says installing it goes riht to my springboard, I restarted my phone and the icon is there but when click it nothing happens and when I go into installer it doesn't say that I have ttd installed. What is wrong here?

  4. #4
    Former Owner / Founder of ModMyi Kyle Matthews's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tampa, Florida, United States
    Posts
    8,516
    Thanks
    577
    Thanked 4,905 Times in 1,247 Posts

    Sounds like you're running out of space in the partition your Applications folder is in. Install BossTools from the Utilities folder in Installer, and move your Applications folder. Then install OpenTTD again.
    .


    ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A [select] [start] Kyle Matthews

  5. #5
    I'm also lost on this one. I installed but get a 'Main script execution error' message. However, the icon is sitting right there on my SMB screen but if I tap on it, all I get is a black screen for a few secs and then it comes back to home.

    Another problem is that I can't uninstall this thing from Installer as it is not listed there. Any ideas?

    My iPhone fw is 1.1.4

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •