Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Customize Update won't work!!!

  1. #1
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kentucky
    Posts
    770
    Thanks
    348
    Thanked 54 Times in 45 Posts

    Default Customize Update won't work!!!
    I got an update for Customize version 2.0 but everytime I try to update it, it says "Main script execution failed" can someone tell me what's the problem?

  2. #2
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    i was able to install it but ive since downgraded. It doesn't seem to work properly.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  3. #3
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kentucky
    Posts
    770
    Thanks
    348
    Thanked 54 Times in 45 Posts

    how do i downgrade it?

  4. #4
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    well, just don't upgrade. use the b10 version.
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  5. The Following User Says Thank You to desepticon For This Useful Post:

    whoadie (2008-06-14)

  6. #5
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kentucky
    Posts
    770
    Thanks
    348
    Thanked 54 Times in 45 Posts

    ok thanks!

  7. #6
    iPhoneaholic
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Wraysbury, UK
    Posts
    607
    Thanks
    74
    Thanked 62 Times in 40 Posts

    My problem with the update is very strange. When I update to Customise 2.0.RC1.3 it then tells me to update to Customise 2.0.B10 and the cycle goes on leaving me with an annoying red dot with a 1 on my installer icon. I uninstalled the Customise but has anyone had the same problem I did and solved it without uninstalling the app?

  8. #7
    iPhone? More like MyPhone MacLunatic's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kuwait
    Posts
    236
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    Install Customize app fix



  9. #8
    wat fix?...i am running 1.1.4

    I think that update issue is with everyone..it even shows b5 as upgrade as i am currently using b10.

  10. #9
    Retired Moderator Poseidon79's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Austin, TX
    Posts
    8,264
    Thanks
    819
    Thanked 1,681 Times in 1,159 Posts

    I'm on RC1.3 and have Beta5 and Beta10 in my updates. Don't worry about it... just ignore them.

  11. #10
    mine doesnt do nothing it juss sits there when i press apply im on b10 it workd before freeboard killd my phone n i had to restore

  12. #11
    iPhone? More like MyPhone MacLunatic's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kuwait
    Posts
    236
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    There's a fix for it, I have seen it somewhere but I can't remember where.
    Google it!



  13. #12
    is rc1.3 stable on 1.1.4 ?... Dnt want to get into hassles of restoring..

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •