Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Summerboard 3.2 help

  1. #1
    Default Summerboard 3.2 help
    Installation goes fine, it installs no problem.
    the problem is after opening the application, pressing on
    themes, then seeing no themes at all.

    Is something wrong with the install?

    how do i fix this?


    thanks.

    please help.
    Last edited by orphikx; 2008-04-12 at 07:22 AM. Reason: Automerged Doublepost

  2. #2
    Livin the iPhone Life aziatiklover's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Welcome to Jamrock
    Posts
    1,336
    Thanks
    37
    Thanked 62 Times in 61 Posts

    which firmware do u have? if u have 1.1.3 or 1.1.4 u will have to install the SB fix them
     Think Different

  3. #3
    I have version 1.1.4 and i tried to install the SB fix, and still not working. any other sugestions?

  4. #4
    Livin the iPhone Life aziatiklover's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Welcome to Jamrock
    Posts
    1,336
    Thanks
    37
    Thanked 62 Times in 61 Posts

    Quote Originally Posted by orphikx View Post
    I have version 1.1.4 and i tried to install the SB fix, and still not working. any other sugestions?
    have u restore your phone? turn it off then turn it back on and see. BTW try louis them first then see if it makes any changes
     Think Different

  5. #5
    Im guessing that at the bottom of Summerboard, it says Inactive at the bottom...

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •