Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 121 to 127 of 127

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 4.1 + MiWi 4.0 = No USB Tether

  1. #121
    hi,

    I already tried on another laptop, also on all the browsers, and same issue..

  2. #122
    Still having some serious issues both with WiFi and USB tether over 4.10.1. Lots of crashes especially when enabling or disabling.

  3. #123
    Try a network settings reset on the phone. Worked for me.

  4. #124
    Quote Originally Posted by TristianLyons1022 View Post
    Try a network settings reset on the phone. Worked for me.
    Been down that road before -- no luck or it just comes back soon after.

  5. #125
    I got a strange issue...which happens on my 4g but not on my 3gs(same license) both on 4.1 (greenpoisoned).

    When i tether via usb everythings seems to be fine (browsing, email .etc)even on online gaming but soon i try to download anything with high speed 2-3mbps, download starts normally but after 10-15mbs of download, speed freezes and connection is lost from win7(no internet connection) but on iphone seems everything normal(tetherbar is on but no internet traffic). Soonest i turn on-off airplane mode everything is back to normal until i request a download again.

    This issue appears in wifi tether also but not that offen as much on usb which connection is dropping in first 10mbs of downloading max.

    I removed mobilesubstrate and installed only mywi ...but no luck.

    MyWy ver4.11.2

  6. #126
    Hello,

    I have an IPhone 4 with IOS 4.1 and MyWi 4.12.6 and Windows 7.

    I have an internet connection by WIFI not 3G
    I have activate "MyWi USB" and in "Advanced USB" i have set "Bridged to" to WiFi.

    So my computer create the network with the iphone i can connect via ssh to the iphone but i can't go to web from my browser.

    I search from two day on the net but don't find anything

    I don't understant why... Anyone have an idea ?

    Please help

  7. #127
    Quote Originally Posted by nicolyon View Post
    Hello,

    I have an IPhone 4 with IOS 4.1 and MyWi 4.12.6 and Windows 7.

    I have an internet connection by WIFI not 3G
    I have activate "MyWi USB" and in "Advanced USB" i have set "Bridged to" to WiFi.

    So my computer create the network with the iphone i can connect via ssh to the iphone but i can't go to web from my browser.

    I search from two day on the net but don't find anything

    I don't understant why... Anyone have an idea ?

    Please help
    http://modmyi.com/forums/mywi/743956...ml#post5722280

    having the same problem here

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •