Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Iphone4 skipping?

  1. #1
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Default Iphone4 skipping?
    So this only happens on my car stereo which is a JVC KW-AV820. It seems at random intervals that I get a sound which sounds like a CD when it skips. Its only when plugged in via USB. I know there are alot of car stereo issues out there but I haven't seen this one. It never happened on my 3gs. It also happens on my wife's iphone4. No it is not shake to shuffle, that is not what it is doing.

  2. #2
    "Yes, I jailbreak" mbeezy81's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    256
    Thanks
    24
    Thanked 20 Times in 14 Posts

    Haven't had that happen at all with my IP4 on my Pioneer Head unit in my car. I have it hook up with the IPod/IPhone adapter.

  3. #3
    iPhone? More like MyPhone mmurphmsu's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Texas
    Posts
    215
    Thanks
    11
    Thanked 28 Times in 11 Posts

    I have a Clarion head unit and mine doesn't do that, but then again I haven't plugged mine in very much.
    Please hit "Thanks!" if I helped you.

  4. #4
    I would try another cable.

  5. #5
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Yeah I'm going to try a new cable today since it has now switched to what everyone else is saying. Plays for 20 seconds and then it's not recognized all of a sudden.

  6. #6
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Ok new cable does nothing so it's not the cable. Known issue. Hopefully when jailbreak comes out I can use the file from 3.1.2 like others are doing.

  7. #7
    Green Apple
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    33
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    So if I reset the radio it works properly for about a week before having to reset it again. Seems to be a very common issue. Hopefully radio manufacture will step up since apple doesn't seem to be.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •