Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Error Main script execution failed! (1.1.4)

  1. #1
    Default Error Main script execution failed! (1.1.4)
    So I decided to hack my iPhone.

    I'm on a Mac and I used iNdependence.

    Installer is on my iPhone but whenever I tried to install anything it gives me the MSEF message.

    What did I do wrong?

    I searched the forums and nothing was helpful.

  2. The Following User Says Thank You to evets samal For This Useful Post:

    castellano.nilo (2008-04-02)

  3. #2
    Anybody, anybody at all?

  4. The Following User Says Thank You to evets samal For This Useful Post:

    castellano.nilo (2008-04-02)

  5. #3
    Sigma4Life solution saved me from having to do a Restore.. try his suggestion

    "Main Script Execution Failed" solution:
    Term-vt100 > type: alpine > type: chmod ug+s /Applications/Installer.app/Installer > Exit Term-vt100


    Hope it works for you too
    Last edited by BeckssGirl; 2008-03-22 at 10:27 AM.
    MacGirl iPhone v1.1.4 w/ T-Mobile
    ░▒▓█ MMS In/Out ► Yes/Yes
    ░▒▓█ iSMS In/Out ► Yes/Yes
    ░▒▓█ WiFi/EDGE ► Yes
    ░▒▓█ YouTube App ► Yes

  6. The Following 4 Users Say Thank You to BeckssGirl For This Useful Post:

    castellano.nilo (2008-04-02), combat1620 (2008-05-14), evets samal (2008-03-23), evolutionarymc (2008-03-30)

  7. #4
    What's Jailbreak? MasterXXXShake's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Atlanta USA
    Posts
    20
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Well, If you haven't installed vt100 or OpenSSH I don't know of a good way to get you on the filesystem to fix the problem. If I were in your boat I would just RESTORE to 1.1.4 then use either ZiPhone or iPlus.

    Good Luck

  8. The Following 2 Users Say Thank You to MasterXXXShake For This Useful Post:

    castellano.nilo (2008-04-02), evets samal (2008-03-23)

  9. #5
    Quote Originally Posted by BeckssGirl View Post
    Sigma4Life solution saved me from having to do a Restore.. try his suggestion

    "Main Script Execution Failed" solution:
    Term-vt100 > type: alpine > type: chmod ug+s /Applications/Installer.app/Installer > Exit Term-vt100


    Hope it works for you too
    Finally!

    Thank you so much!

    Everything seems to be downloading fine now.

  10. #6
    You're Welcome
    MacGirl iPhone v1.1.4 w/ T-Mobile
    ░▒▓█ MMS In/Out ► Yes/Yes
    ░▒▓█ iSMS In/Out ► Yes/Yes
    ░▒▓█ WiFi/EDGE ► Yes
    ░▒▓█ YouTube App ► Yes

  11. The Following 3 Users Say Thank You to BeckssGirl For This Useful Post:

    castellano.nilo (2008-04-02), DARKoo7 (2008-04-09), evets samal (2008-03-23)

  12. #7
    Retired Moderator one1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    In my own little world
    Posts
    10,302
    Thanks
    349
    Thanked 1,175 Times in 724 Posts

    Good solution, but avoid the mess independence creates and just use ziphone or iplus next time (preferably ziphone 2.5)

  13. The Following 3 Users Say Thank You to one1 For This Useful Post:

    castellano.nilo (2008-04-02), evets samal (2008-03-30), stlcaddie (2008-04-27)

  14. #8
    I'll keep that in mind.

    ;]

  15. The Following User Says Thank You to evets samal For This Useful Post:

    castellano.nilo (2008-04-02)

  16. #9
    Thank god that saved me
    I would have my URL here so you could hear our music but apparently that's sig spam. WTF?

  17. The Following User Says Thank You to evolutionarymc For This Useful Post:

    castellano.nilo (2008-04-02)

  18. #10
    Hey would you please explain me where to type or see these way to get my ipod back to life^^ :

    Term-vt100 > type: alpine > type: chmod ug+s /Applications/Installer.app/Installer > Exit Term-vt100

    i dont have term-vt100 installed.... and if i want to install it.... the error message comes!

    Thanx for help....

  19. #11
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Los Angeles
    Posts
    20
    Thanks
    36
    Thanked 5 Times in 2 Posts

    I had the same problem. Open the installer and click reload.
    NILO CASTELLANO
    FREE IPHONE
    IPhone:16GB
    Product Version: 1.1.4(4A102)
    Baseband Version:+(Modem Firmware 04.04.05_G)
    +(Bootloader Version 3.9_M3S2)
    I tunes Version:7.6
    Zip Phone Version: 2.5
    MAC OS X: 10.4.11
    T-mobile Unlimited Minutes+T-Zones

  20. #12
    doesn't work .... pls help me!!!

  21. #13
    I hope you can help me, I just jailbroke my iPhone 1.1.3 and when I try to install some app. using Installer, on some of them, like PDF Viewer, I get a message error that says: ERROR package download failed! I have tried to download Lighttpd and it went through but I also tried to install PHP from the Developement section but it doesn't go through giving me the aforementioned Error message. Thank you in advance. George.

  22. #14
    Hey I finally installed the fix that has allowed me to login to vt100 now...

    When i tried your solution it says that it cannot find the folder what could be the problem

  23. #15
    i can not install term-100 .. how can i use this command via ssh over the mac terminal ... or can i change this with cyberduck ... What does that terminal command do anyway?

  24. #16
    it is working thx man

  25. #17
    Retired Moderator stlcaddie's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Saint Louis, MO
    Posts
    1,088
    Thanks
    140
    Thanked 128 Times in 90 Posts

    Quote Originally Posted by one1 View Post
    Good solution, but avoid the mess independence creates and just use ziphone or iplus next time (preferably ziphone 2.5)
    I had the same problem with installer. I couldnt install, unistall or upgrade anything. I just kept getting the main scrpit execution failed mess.

    So i just used my Ziphone 3.0 and clicked on only the Jailbreak tab and it put my phone to the connect to itunes display so then i clicked the jailbreak tab once more and it jailbroke and installed installer over again AND IT DID NOT ERASE OR DAMAGE any other app or program on my iphone with 1.1.4. AND NOW INSTALLER WORKS PERFECT....THANKS BRO

  26. #18
    universal solution for "main script execution failed" error

    1. open Terminal(mac)/Putty(win)
    2. enter these:

    chmod -R 777 /Applications/*
    chmod +s /Applications/Installer.app/Installer
    chown -R root:wheel /Applications/Installer.app

    It works 100% after this you need to install "BossTools" and relocate applications too free up the disc space for new ones...

  27. #19
    I getting this message :
    You must supply a numeric argument to the chmod command.

    I am from 1.1.1 to 1.1.4 can't connect to iTunes, can't instal BSD subsystem, iPod not working, can you, pleaaase, help?

  28. #20
    Quote Originally Posted by stlcaddie View Post
    I had the same problem with installer. I couldnt install, unistall or upgrade anything. I just kept getting the main scrpit execution failed mess.

    So i just used my Ziphone 3.0 and clicked on only the Jailbreak tab and it put my phone to the connect to itunes display so then i clicked the jailbreak tab once more and it jailbroke and installed installer over again AND IT DID NOT ERASE OR DAMAGE any other app or program on my iphone with 1.1.4. AND NOW INSTALLER WORKS PERFECT....THANKS BRO
    That worked perfectly thanks

Page 1 of 2 12 LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •