Results 1 to 12 of 12

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: need help w/ WINSCP, 1.1.3

  1. #1
    Default need help w/ WINSCP, 1.1.3
    ok well my winscp just stopped working all of a sudden, im very angry, i have installed openssh and bsd system on my iphone, and i type in my correct ip address, root, alpine and it use to work just fine and then it stopped can anyone help me out this is very angering. Thanks in advanced, im using firmware 1.1.3 on windows xp

  2. #2
    are u sure the iphone hasnt changed its ip? check ur wifi devices
    Thanks is an acknowledgment

  3. #3
    Quote Originally Posted by stocis View Post
    are u sure the iphone hasnt changed its ip? check ur wifi devices
    well i have changed wifi but only when i went to my friends house and stuff like that

  4. #4
    go to settings / wifi and check your ip.. it should be 192.168.x.xxx
    it may have changed..
    Thanks is an acknowledgment

  5. #5
    Quote Originally Posted by stocis View Post
    go to settings / wifi and check your ip.. it should be 192.168.x.xxx
    it may have changed..
    no its still the same any other suggestions

  6. #6
    well.. is open ssh on? check ur services.app
    Thanks is an acknowledgment

  7. #7
    Quote Originally Posted by stocis View Post
    well.. is open ssh on? check ur services.app
    yeah its on and then when i get out of the app it turns off by itself when i go back in to check in it how come?

  8. #8
    have u restarted ur phone yet?
    Thanks is an acknowledgment

  9. The Following User Says Thank You to stocis For This Useful Post:

    itzadeelio3 (2008-03-06)

  10. #9
    yes i did its odd

  11. #10
    install services.app and try from there.. ?
    Thanks is an acknowledgment

  12. The Following User Says Thank You to stocis For This Useful Post:

    itzadeelio3 (2008-03-06)

  13. #11
    thats what im using it doenst work

    THANKS IT WORKED!!! i just had to unistall services.app the openssh and then reinstall bsd system , and then install it all back and then restart phone and it worked thanks im hitting the button lol
    Last edited by itzadeelio3; 2008-03-06 at 04:25 AM. Reason: Automerged Doublepost

  14. #12
    hehe glad i helped
    Thanks is an acknowledgment

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •