Results 1 to 4 of 4

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: minor problem with customize...

  1. #1
    Default minor problem with customize...
    Im running 1.0.2, and have a minor problem with customize. i have a bunch of different files in customize, but only some of them are working. Specifically the battery images and highlight mask images. Only about 3 out of about 40 seem to work, when they worked before. Does anyone know what the deal is and how to fix it?

    PS: I know there are a bunch of threads on customize but I wasnt sure what to search for

  2. #2
    I have the same problem. All of the battery themes released on here that I added to Customize should work, but they don't? Customize shows them, says it changed them, but the old battery icons still appear. When I change the stock ones downloaded from Summerboard, they change fine, but none of the ones I add. Other images for customize change fine, like the main slider that I added, so why is this a problem?

  3. #3
    just curious about your name, are you a delt?

  4. #4
    Quote Originally Posted by delt23 View Post
    I have the same problem. All of the battery themes released on here that I added to Customize should work, but they don't? Customize shows them, says it changed them, but the old battery icons still appear. When I change the stock ones downloaded from Summerboard, they change fine, but none of the ones I add. Other images for customize change fine, like the main slider that I added, so why is this a problem?
    Are you certain to have created the art properly?

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •