Results 1 to 5 of 5

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Youtube trouble on 1.1.4

  1. #1
    Default Youtube trouble on 1.1.4
    Have anyone fix this issue yet? I try cleaning out the network and redoing it but no luck..it keeps saying "cannot connect to youtube" but the MX prog (which allows you to download youtube videos) works! but I don't like to download something just to watch it..

  2. The Following User Says Thank You to ItalianTouch For This Useful Post:

    wrenchpilot (2008-04-08)

  3. #2
    Livin the iPhone Life desepticon's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    USA
    Posts
    1,005
    Thanks
    27
    Thanked 109 Times in 100 Posts

    I guessing you used ziphone. you should have jailbroken without activation. thats what causes the problem.

    youll have to restore, set up as a new phone, then jailbreak in ziphone with no activation. youtube will now work
    -----------------------------------------------------------
    My brother was eaten by wolves on the NJ Turnpike.

  4. The Following User Says Thank You to desepticon For This Useful Post:

    wrenchpilot (2008-04-08)

  5. #3
    Quote Originally Posted by desepticon View Post
    I guessing you used ziphone. you should have jailbroken without activation. thats what causes the problem.

    youll have to restore, set up as a new phone, then jailbreak in ziphone with no activation. youtube will now work
    Ziphone? I followed the instruction from Ipodtouchmaster on his videos.. does he use ziphone?

  6. The Following User Says Thank You to ItalianTouch For This Useful Post:

    wrenchpilot (2008-04-08)

  7. #4
    iPod Touch Junkie iFilipino's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    ModMyI Forums
    Posts
    943
    Thanks
    34
    Thanked 104 Times in 81 Posts

    No, he uses his own jailbreak which comes from Installer. Add his repo, and search for it.
    Click that "Thanks" button if I helped you!

  8. #5
    Quote Originally Posted by desepticon View Post
    I guessing you used ziphone. you should have jailbroken without activation. thats what causes the problem.

    youll have to restore, set up as a new phone, then jailbreak in ziphone with no activation. youtube will now work
    I went around the world to figure this out. Thanks a bunch, this worked.

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •