Results 1 to 7 of 7

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Auto-lock problem

  1. #1
    Default Auto-lock problem
    Has anyone had problems with auto-locking? I can lock manually no problem. Auto-lock is set to 2 mins and I have no passcode set. I'm at 4.2.1 on a 4g. Thanks

  2. #2
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    It's possible a theme or some other Cydia installed tweak is interfering with the auto-lock settings.

  3. #3
    Thanks Mez. I don't think I've installed any themes or tweaks recently. I did check out my changes but I could have missed something.
    I've read that the auto-lock never setting could also be responsible. I may have used the never setting very briefly.

    Oops, that should have been Mes. Sorry

  4. #4
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    There must be something interfering with the auto-lock timer. I would play around with different settings in hopes auto-lock returned to normal. I do remember this subject before, and it was solved. However, I don't remember if the user restored or found an simple solution.

  5. #5
    Thanks for your help

  6. #6
    Livin the iPhone Life
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8,021
    Thanks
    102
    Thanked 789 Times in 731 Posts

    You're welcome. Did you fix the problem?

  7. #7

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •