Results 1 to 8 of 8

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: I can't find my ipsw file no matter what I do. Please help!!

  1. #1
    Default I can't find my ipsw file no matter what I do. Please help!!
    I feel like ive tried everything. I am currently running iOS 4.0 on my 16gig ipt2. I want to jailbreak it using redsn0w. I've done it before. But now for some reason I can't find my ipsw 4.0 file.

    I've changed the settings to show hidden files, ive searched all kinds of directories and everything at once many times.

    Any suggestions?

  2. #2
    Quote Originally Posted by frozenra1n View Post
    I feel like ive tried everything. I am currently running iOS 4.0 on my 16gig ipt2. I want to jailbreak it using redsn0w. I've done it before. But now for some reason I can't find my ipsw 4.0 file.

    I've changed the settings to show hidden files, ive searched all kinds of directories and everything at once many times.

    Any suggestions?
    well if all fails theirs always the option to re-download it

  3. #3
    Quote Originally Posted by ipod_guy View Post
    well if all fails theirs always the option to re-download it
    i have to restore my ipod to the "redownloaded" ipsw then right?

  4. #4
    Quote Originally Posted by frozenra1n View Post
    i have to restore my ipod to the "redownloaded" ipsw then right?
    nope look here

  5. #5
    Quote Originally Posted by ipod_guy View Post
    ahhhh alright, ill give it a shot. thanks mann

  6. #6
    Quote Originally Posted by frozenra1n View Post
    ahhhh alright, ill give it a shot. thanks mann
    no problem

  7. #7
    Quote Originally Posted by ipod_guy View Post
    no problem
    k so I had tried the same thing last night, and it errored so i just assumed i would have to restore or something. But i must have just screwed up dfu some how.

    but it works so thanks again.

  8. #8
    Quote Originally Posted by frozenra1n View Post
    k so I had tried the same thing last night, and it errored so i just assumed i would have to restore or something. But i must have just screwed up dfu some how.

    but it works so thanks again.
    no problem,
    but please explain the error that your getting

    also i believe if you screwed up the DFU the device would be in a brick state since dfu is more less a embedded option

Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •