Page 22 of 31 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 421 to 440 of 618

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Dev Team 1.1.1 Jailbreak

  1. #421
    Quote Originally Posted by geoffl1 View Post
    rm /var/root/Media
    mv /var/root/Media.old /var/root/Media

    Type that in winscp terminal (ctrl+t)
    Where do i type it
    MyPhone is better than yours

  2. #422
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    200
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Quote Originally Posted by ShadyBeagle View Post
    Where do i type it
    open winSCP and connect to your phone... press ctrl+t and then type each line into the textfield at the top, one line then hit execute, then the 2nd line and hit execute

  3. #423
    Quote Originally Posted by geoffl1 View Post
    open winSCP and connect to your phone... press ctrl+t and then type each line into the textfield at the top, one line then hit execute, then the 2nd line and hit execute
    I think he is using a mac

  4. #424
    Everything is working exept Installer. I treid redownloading it and installing it again to make sure there wasn't anything wrong with the orginal file.

    I just Skinned my Calculator via terminal though =) wanted to see if it worked. It did.

  5. #425
    Are we going to have a (GUI) one?
    Iphone Love... I dreamed of a iphone before it was out..

  6. #426
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    200
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Quote Originally Posted by demonater10 View Post
    I think he is using a mac
    if you're using a mac, i can't really help you because i dont know what programs there are but however you connected to the phone via ssh do it again and type that in the command line

    Quote Originally Posted by daniel_emt View Post
    Everything is working exept Installer. I treid redownloading it and installing it again to make sure there wasn't anything wrong with the orginal file.

    I just Skinned my Calculator via terminal though =) wanted to see if it worked. It did.
    did you make sure the set your permissions to 755? you should just be able to overwrite the current files when you try to put installer back on. are you using winSCP?

  7. #427
    No, OS X Terminal.

    As far as permissions, i'm not sure. This is what i got, if you need something else let me know

  8. #428
    Green Apple
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    37
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I got a problem with the BSD stuff when it says to login in to WinSCP which I was able to do for the earlier steps but now when I try it says "Network Error: Connection Refused" anyone know what to do?

  9. #429
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    200
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Quote Originally Posted by daniel_emt View Post
    No, OS X Terminal.

    As far as permissions, i'm not sure. This is what i got, if you need something else let me know
    send me a screenshot after you do

    cd Applications
    ls -l


    do you know how to chmod in terminal?
    Last edited by geoffl1; 2007-10-12 at 04:26 AM.

  10. #430
    Gui!!
    Iphone Love... I dreamed of a iphone before it was out..

  11. #431
    Quote Originally Posted by geoffl1 View Post
    send me a screenshot after you do

    cd Applications
    ls -l


    do you know how to chmod in terminal?

    here ya go

  12. #432
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    200
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    ok installer.app looks ok so try typing

    chmod 755 /System/Library/CoreServices

    and

    chmod 755 /System/Library/Internet Plug-Ins

    let me know if that changes anything or works

  13. #433
    Quote Originally Posted by geoffl1 View Post
    ok installer.app looks ok so try typing

    chmod 755 /System/Library/CoreServices

    and

    chmod 755 /System/Library/Internet Plug-Ins

    let me know if that changes anything or works
    then reinstall those parts of installer?

    UPDATE: Installer still not working. 3rd Party Apps are going on fine through Terminal RSS feader, Apollo and my custom Wikipedia Launcher all work just fine, just Installer still hangs up and closes after 10 seconds.
    Last edited by daniel_emt; 2007-10-12 at 04:42 AM.

  14. #434
    ok something REALY wierd happened. i followed the guide and everything went exactly as it said it should. when i plugged in my phone it came up just fine but said, could not add itunes library, not enough memoy on phone or something like that. well for some reason itunes thinks my phone only has 300 mb of memory... check these screenshots out




    someone please help!

  15. #435
    When I type in the commands:

    mv /var/root/Media /var/root/Media.old

    ln -s / /var/root/Media

    My phone does nothing, I check ls like the guide says to, but I see not directories that say media.old, I only have the media.

  16. #436
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    200
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Quote Originally Posted by crizzle09 View Post
    I got a problem with the BSD stuff when it says to login in to WinSCP which I was able to do for the earlier steps but now when I try it says "Network Error: Connection Refused" anyone know what to do?
    http://www.modmyi.com/wiki/index.php..._1.1.1_Windows
    read the bottom where it says troubleshooting

    Quote Originally Posted by daniel_emt View Post
    then reinstall those parts of installer?

    UPDATE: Installer still not working. 3rd Party Apps are going on fine through Terminal RSS feader, Apollo and my custom Wikipedia Launcher all work just fine, just Installer still hangs up and closes after 10 seconds.
    dont reinstall installer after you change the permissions

    if that doesnt work, maybe try redownloading installer and get an SCP program to use instead of terminal so you can set the permissions before it is uploaded to the phone. sorry i couldnt figure it out man

  17. The Following User Says Thank You to geoffl1 For This Useful Post:

    daniel_emt (2007-10-12)

  18. #437
    Quote Originally Posted by lilmike09 View Post
    ok something REALY wierd happened. i followed the guide and everything went exactly as it said it should. when i plugged in my phone it came up just fine but said, could not add itunes library, not enough memoy on phone or something like that. well for some reason itunes thinks my phone only has 300 mb of memory... check these screenshots out




    someone please help!
    If you are using windows you need to open up winscp and execute these 2 things:
    rm /var/root/Media
    mv /var/root/Media.old /var/root/Media

  19. #438
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    200
    Thanks
    9
    Thanked 13 Times in 13 Posts

    Quote Originally Posted by lilmike09 View Post
    ok something REALY wierd happened. i followed the guide and everything went exactly as it said it should. when i plugged in my phone it came up just fine but said, could not add itunes library, not enough memoy on phone or something like that. well for some reason itunes thinks my phone only has 300 mb of memory... check these screenshots out




    someone please help!
    read the wiki or the post after yours and prepare to have the entire world calling you! lol

    Quote Originally Posted by harryding View Post
    When I type in the commands:

    mv /var/root/Media /var/root/Media.old

    ln -s / /var/root/Media

    My phone does nothing, I check ls like the guide says to, but I see not directories that say media.old, I only have the media.
    are you trying to get your space back or are you just starting the process?

  20. The Following User Says Thank You to geoffl1 For This Useful Post:

    crizzle09 (2007-10-12)

  21. #439
    Green Apple
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    37
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks for the help Geoff1 but it's just my luck that when i go to the link it can't be found but i think i stumbled upon it before but if just showed the strings there was nothing to download.

    Edit:I downloaded the file and did the whole putfile thing and the fileref was 1 then I restarted it and the WinSCP still gave me the same error.
    Last edited by crizzle09; 2007-10-12 at 05:21 AM.

  22. #440
    Quote Originally Posted by ijustin View Post
    are you on att?
    yeah im on att
    3.0 3g *******

Page 22 of 31 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •