Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 161 to 180 of 250

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: [ NEW ] redsn0w - Multi-Platform Jailbreak/Unlock Tool

  1. #161
    I finally Back my iphone on my original setting..from the firmware that i download from other site 3.0..anyway the problem is the firmware that i download is not verified by the redsnow ..if i put back the firmware that i download from here the itune will not sync and it and will look for the supported SIM..

    any idea guys..? should i restore it agin with the custom firmware again?
    Last edited by Mcmms; 2009-06-20 at 08:45 PM.

  2. #162
    Theme Creator ebl4287's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manhattan, NYC
    Posts
    1,098
    Thanks
    31
    Thanked 1,086 Times in 224 Posts

    im stuck on "Loading Ramdisk"..i been stuck there for the past 15 mins..hmm

  3. #163
    Quote Originally Posted by ebl4287 View Post
    im stuck on "Loading Ramdisk"..i been stuck there for the past 15 mins..hmm
    Thats not right... Mine took about 5 min to do the whole jailbreak. Try again?


  4. #164
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central PA
    Posts
    521
    Thanks
    24
    Thanked 26 Times in 26 Posts

    For all those people wondering about Contacts, just use Windows Contacts. All you do is type them in once and then every time you restore you can sync them fresh every time with iTunes.

  5. #165
    Default Done
    JBed my iPhone 3G with success on Windows 7.
    The first time it failed to upload the RAM disk :/
    Then I turned my iPhone off and tried it again and it worked.

  6. #166
    Previously Known as A.T MetallicaFan1991's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    1,584
    Thanks
    188
    Thanked 111 Times in 94 Posts

    How are sooo many people running into problem? It's really easy and only a 5 minute job. People list the OS your on.

    MBP 15" 2.66Ghz Core 2 Duo Nvidia 9400M 9600GT 256MB OS X 10.6.4 Windows 7 June 2009
    iPhone 4 August 28th

  7. #167
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central PA
    Posts
    521
    Thanks
    24
    Thanked 26 Times in 26 Posts

    I was nervous about jailbreaking because I heard so many problems. But I ran redsn0w under Administrator and worked perfectly with Vista.

  8. #168
    iPhone? More like MyPhone PlatoTheForms's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New York City
    Posts
    246
    Thanks
    159
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Quote Originally Posted by the2twins View Post
    IMPORTANT

    Many people are having similar issues, and is causing many threads to be opened, I myself am having the issues aswell, and would like some help please.

    Issue (This may be added to the main page)

    redsn0w 0.7.1, iPhone 2G (may also be for 3g) hangs on a black empty screen when the jailbreak is running (after the ipod had been put in dfu mode)
    it either displays "waiting for reboot" Or "Done!", but the iphone remaines on the black empty screen.



    Thanks in advance.
    Im having this same problem (stuck on empty black screen after redsnow says the process is "done"). Im on Windows Vista.

  9. #169
    hey everyone. i have a question. i have an iphone 3G and i instaled yellow sn0w. but i haven't insterted a different sim to see if my iphone was unlocked. i just removed yellow sn0w. can i still update my firmware to 3.0?

  10. #170
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central PA
    Posts
    521
    Thanks
    24
    Thanked 26 Times in 26 Posts

    Quote Originally Posted by Emelin27 View Post
    Im having this same problem (stuck on empty black screen after redsnow says the process is "done"). Im on Windows Vista.
    Run under Administrator.

  11. #171
    Theme Creator ebl4287's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manhattan, NYC
    Posts
    1,098
    Thanks
    31
    Thanked 1,086 Times in 224 Posts

    Finaly worked after 6 filed attempts (Uploading Ram Disk)

    Windows 7 BTW

  12. #172
    just disable the run as admin it makes stuff alot easier just google it cause i dont remember i disabled it along time ago

  13. #173
    Quote Originally Posted by Emelin27 View Post
    Im having this same problem (stuck on empty black screen after redsnow says the process is "done"). Im on Windows Vista.
    add me to this list too...

  14. #174
    iPhone? More like MyPhone PlatoTheForms's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    New York City
    Posts
    246
    Thanks
    159
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Quote Originally Posted by Ozzyman500 View Post
    Run under Administrator.
    yeah, I right-clicked and ran under administrator (aside from me having the administrator account)

    but get same black empty screen...redsnow does not hang, it says the process is done all goes well (software wise)...it's the phone that gets stuck on a black empty screen after redsnow says it was DONE.

  15. #175
    OK I just tried on a different machine and its working, don't know if its a vista 64b issue but it might be, no problem on windows7

  16. #176
    running windows xp pro sp3 with iPhone 3G, everything worked like a charm!

    AH Cydia, my old friend how I have missed you! OH WINTERBOARD! My lovely Winterboard!

    AND FINALLY!!!!! MY OWN SOUNDS! I CAN ACTUALLY HEAR MY MESSAGES NOW! YEAH!

    And LOOK, A Cydia Upgrade!!!! Open SSL, a New Cydia! Yeah!!!!!

    THANK YOU DEV'S THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!!
    Herp a derp a derp a doooo!

  17. #177
    Worked perfectly for me using Windows 7.

  18. #178
    Quote Originally Posted by jluzbet View Post
    OK I just tried on a different machine and its working, don't know if its a vista 64b issue but it might be, no problem on windows7
    hmmm, could it be a vista 64b problem? i'm having the same issue w/ this OS. don't have another OS. i'm restoring via ITunes to start all over again w/ running in Admin mode this time.

  19. #179
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Central PA
    Posts
    521
    Thanks
    24
    Thanked 26 Times in 26 Posts

    lmao...Why is it taking people so many tries to do this? Worked for me 100% first time.

  20. #180
    i have windows xp and it worked fine for me. I have a Iphone 2g with tmobile it was unlocked and jailbroken on 2.2.1 when i updated to 3.0 through itunes i lost my jailbreak but i didn't loose my unlock...it still worked on tmobile. So I just jailbroke it with redsnow. NO problems. Just CYDIA right now but like the other user said its their server not the actual jailbreak.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •