Page 30 of 34 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 581 to 600 of 678

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: PwnageTool 2.0.2 & Installer 4 Soon

  1. #581
    Quote Originally Posted by A.T View Post
    Seeing as your officially activated, the only time you get this problem is if you ticked activate in making the custom firmware, DO NOT tick activate.

    If you did, time to make another custom firmware all over again.

    Is your GPS working???
    when i was doing it i ticked the youtube thingy. should i untick that ?

    GPS doesnt seem to be working here

  2. #582
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    SC USA
    Posts
    27
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    reboot and winterboard will work.

  3. #583
    Previously Known as A.T MetallicaFan1991's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    1,584
    Thanks
    188
    Thanked 111 Times in 94 Posts

    Quote Originally Posted by ash213 View Post
    when i was doing it i ticked the youtube thingy. should i untick that ?

    GPS doesnt seem to be working here
    Yep untick it, you should only tick activate and youtube fix if your not on an official contract.

    You'll find out if it works or not as soon as you get service

    MBP 15" 2.66Ghz Core 2 Duo Nvidia 9400M 9600GT 256MB OS X 10.6.4 Windows 7 June 2009
    iPhone 4 August 28th

  4. The Following User Says Thank You to MetallicaFan1991 For This Useful Post:

    Metallica (2008-08-10)

  5. #584
    What's Jailbreak?
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    SC USA
    Posts
    27
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    there is really nothing on installer yet by the way to put on phone.The new version of cydia works really good it has recommended apps to put on phone when you go into it.
    Last edited by skblut; 2008-08-09 at 07:32 PM. Reason: IPHONE 3G

  6. #585
    Quote Originally Posted by pottyvick View Post
    I did that. On edge I can get gps to work but on 3g it does not...here are the screenshots...
    That is weird! Mine works just fine. Try to go from regular map to satelite and do that with the 3G and WiFi on. C if that works for u!
    RaMod!
    If I helped you out, please press ... thanks!

    =The iPhone?!...wait!...what happened!?=

  7. #586
    Previously Known as A.T MetallicaFan1991's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    1,584
    Thanks
    188
    Thanked 111 Times in 94 Posts

    Damn!! Too many people downloading from winpwn. Guess I'll have to wait a few days

    MBP 15" 2.66Ghz Core 2 Duo Nvidia 9400M 9600GT 256MB OS X 10.6.4 Windows 7 June 2009
    iPhone 4 August 28th

  8. The Following User Says Thank You to MetallicaFan1991 For This Useful Post:

    Metallica (2008-08-10)

  9. #587
    Quote Originally Posted by A.T View Post
    Yep untick it, you should only tick activate and youtube fix if your not on an official contract.

    You'll find out if it works or not as soon as you get service
    great......

    winpwn is now saying iPhone1,2_2.0.1_5B108_Restore is an uknown file when im trying to make a new file.........

    09/08/2008 18:30:11 - This is winpwn ver.:2.0.0.4
    09/08/2008 18:30:11 - Apple Mobile Device Support Version 2.0.0.33 installed.
    09/08/2008 18:30:14 - Unknown file: CDocuments and Settings\GK\Desktop\iPhone1,2_2.0.1_5B108_Restore. ipsw

  10. #588
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    UK
    Posts
    152
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Ok this is driving me mad, For some reason it will not restore my iphone with the pwned firmware. I should point out that i am not in a contract so i have ticked activate phone and the youtube thing , Please help Its error 6 i am getting but i am definently in DFU mode

  11. #589
    Quote Originally Posted by A.T View Post
    Damn!! Too many people downloading from winpwn. Guess I'll have to wait a few days
    Here's a mirror I found from iClarified
    iPhone 4 32GB JB & Unlocked w/ T-Mobile

  12. The Following User Says Thank You to JRML970 For This Useful Post:

    MetallicaFan1991 (2008-08-09)

  13. #590
    Quote Originally Posted by pottyvick View Post
    I did that. On edge I can get gps to work but on 3g it does not...here are the screenshots...
    That is weird! Mine works just fine. Try to go from regular map to satelite and do that with the 3G and WiFi on. C if that works for u! Give it some time...its a bit slower at first!

    Laterz!
    RaMod!
    If I helped you out, please press ... thanks!

    =The iPhone?!...wait!...what happened!?=

  14. The Following User Says Thank You to RaMod For This Useful Post:

    pottyvick (2008-08-09)

  15. #591
    could someone do me a favor and happen to post what their modem firmware says on their original 2g iphone that has been 2.0.1 pwned? I forgot to check the "Enable baseband update" under expert mode, but the phone still seems unlocked and firmware does show 2.0.1 (5B108) so it looks like the firmware updated at least.

    edit: My modem firmware says 04.05.04_G

  16. #592
    Previously Known as A.T MetallicaFan1991's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    1,584
    Thanks
    188
    Thanked 111 Times in 94 Posts

    Quote Originally Posted by ash213 View Post
    great......

    winpwn is now saying iPhone1,2_2.0.1_5B108_Restore is an uknown file when im trying to make a new file.........

    09/08/2008 18:30:11 - This is winpwn ver.:2.0.0.4
    09/08/2008 18:30:11 - Apple Mobile Device Support Version 2.0.0.33 installed.
    09/08/2008 18:30:14 - Unknown file: Cocuments and SettingsGKDesktopiPhone1,2_2.0.1_5B108_Restore.ips w
    If it's the original Apple firmware, it should't be giving that error. Guess your going to have to keep trying.

    Are you following the same steps you did before to create the custom FW?

    I would just wait a few days for all the issues in Winpwn to be solved. Theres always been problem on past versions but fixes to the problems were released in an updated version the next day or a couple of days later.
    Last edited by MetallicaFan1991; 2008-08-09 at 07:39 PM.

    MBP 15" 2.66Ghz Core 2 Duo Nvidia 9400M 9600GT 256MB OS X 10.6.4 Windows 7 June 2009
    iPhone 4 August 28th

  17. The Following User Says Thank You to MetallicaFan1991 For This Useful Post:

    Metallica (2008-08-10)

  18. #593
    Quote Originally Posted by RaMod View Post
    That is weird! Mine works just fine. Try to go from regular map to satelite and do that with the 3G and WiFi on. C if that works for u! Give it some time...its a bit slower at first!

    Laterz!
    Yea its not working....i have to restore again later anyway (email not working) so ill see if it was the ispw file...

  19. #594
    well, the text lag is still there

  20. #595
    Quote Originally Posted by A.T View Post
    If it's the original Apple firmware, it should't be giving that error. Guess your going to have to keep trying.

    Are you following the same steps you did before to create the custom FW?
    yeah man.

    downloading the original firmware again, and also restoring my iphone to 2.0.1 again then will sort out the new custom firmware without the ticks then try it agian

  21. #596
    email not working if you restore from back up...set as new phone in iTunes then sync it and email should work
    Last edited by rumcajs; 2008-08-09 at 07:42 PM.

  22. #597
    Previously Known as A.T MetallicaFan1991's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    1,584
    Thanks
    188
    Thanked 111 Times in 94 Posts

    Quote Originally Posted by stevenhglee View Post
    could someone do me a favor and happen to post what their modem firmware says on their original 2g iphone that has been 2.0.1 pwned? I forgot to check the "Enable baseband update" under expert mode, but the phone still seems unlocked and firmware does show 2.0.1 (5B108) so it looks like the firmware updated at least.

    edit: My modem firmware says 04.05.04_G
    The modem firmware is the same for 2.0.1 and 2.0.

    Thats why if you were unlocked on 2.0 and updated to 2.0.1 in iTunes, you remained unlocked still.

    modem firmware is: 04.05.04_G on 2.0 and 2.0.1

    MBP 15" 2.66Ghz Core 2 Duo Nvidia 9400M 9600GT 256MB OS X 10.6.4 Windows 7 June 2009
    iPhone 4 August 28th

  23. The Following User Says Thank You to MetallicaFan1991 For This Useful Post:

    Metallica (2008-08-10)

  24. #598
    Quote Originally Posted by ash213 View Post
    yeah man.

    downloading the original firmware again, and also restoring my iphone to 2.0.1 again then will sort out the new custom firmware without the ticks then try it agian
    should i tick installer 2.0 ???

  25. #599
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Old Town
    Posts
    129
    Thanks
    23
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Thanks Dev team...everything seems to be working as expected but I am wondering if anyone else has experience maps "locate me" not working? I am 1gen TMO 2.01.....
    Last edited by trilogy069; 2008-08-09 at 07:49 PM.

  26. #600
    look at few previous pages..fix is there
    turn off 3G and wifi..go to maps and use locate me on edge then turn 3G and wifi back on ..go to maps and locate me should work
    Last edited by rumcajs; 2008-08-09 at 07:50 PM.

Page 30 of 34 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •