Page 25 of 55 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1082

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: 1.1.3 Jailbreak Goes Public!

  1. #481
    ok i just did mine and it works, im a little diapointed in the find me option not working in google maps though, i hope this will be solved later, if not can i get it to work somehow or am i screwed now.
    Hacking gives me that warm fuzzy feeling inside

  2. #482
    Mac version works like a charm

  3. #483
    Quote Originally Posted by iPhoneWriter View Post
    I can only tell you what worked.. is working (still in progress, about done I hope though) for me. Namely, mounting the DMG I downloaded from Nate's site and then, within Terminal, changing to that volume (think /Volumes/jb113/) and executing the ./Run_This command. This, with the 1.1.3.ipsw file located in the /tmp/data/ directory on my Mac (as opposed to Nate's DMG.) From there, it's been the step-by-step's as detailed on Nate's site.

    I hope this helps.

    would u mind doing a lil more detailed step by step for me? cause im not into the whole executing stuff and would appreciate if u could guide me a lil more please. ive been so frustrated with this that im on the point of giving up at this point.

  4. #484
    this is DUMB! i thought it was full 1.1.3, its nothing but a pain in the ***. nothing extra but the multi text and movable icons. wait for the final release!!!!!!!!!!!

  5. #485
    Quote Originally Posted by jwcrash View Post
    I'm having the same problem...tried rebooting like some in this thread suggested, but it hasn't worked for me.

    Sorry I can't be of any more help!
    what version of windows are you running?

    If you have Vista/2000 from the ibrickr folder right click ibrickr.exe then select properties from the popup menu
    Click the Compatibility tab and check Run this program in compatibility mode for:. Then select Windows XP (Service Pack 2 from the drop down. Finally click the Apply button.

    see if that works!!!!

    havnt tried it myself, but thought it could be the problem

  6. #486
    Ok, i have now my iPhone with 1.1.1 firmware, unlocked by anysim ... nothin else installed, now should I go to 1.1.3 with nate true method? how do i pass the restore mode error after installing 1.1.3 patch from installer?

  7. #487
    iPhone? More like MyPhone
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    USA
    Posts
    181
    Thanks
    4
    Thanked 20 Times in 14 Posts

    Quote Originally Posted by jasonm253 View Post
    how did u get past the connect to itunes? i am having teh same problem...it won't jailbreak
    This is what is SO IMPORTANT of STEP 9 in the Guide. Be PATIENT!

  8. #488
    Quote Originally Posted by nhoj_yelbom View Post
    this is DUMB! i thought it was full 1.1.3, its nothing but a pain in the ***. nothing extra but the multi text and movable icons. wait for the final release!!!!!!!!!!!
    You do realize that the final release will be the exact same thing content wise, right? Google's locate me is bound to the new baseband so you simply cannot use it until they unlock that one. That's about the only thing I can see people are missing from this and its only the people who are unlocked or didn't upgrade the baseband before jailbreaking.

  9. #489
    macky801, Did you unplug the iPhone at any time during the proces???

  10. #490
    For The People Who Did The Mac Version Of The Jailbreak:

    Did You Have Phone Service And Edge Still Afterwards Of Did You Have To Manually Redo All The Edge And Wifi Wep Settings?

    Also Did You Lose The Setting Icon On The Springboard?

  11. #491
    Quote Originally Posted by jasonm253 View Post
    how did u get past the connect to itunes? i am having teh same problem...it won't jailbreak
    Try iBrickr.

  12. #492
    iPhone? More like MyPhone renegaderon's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Mississippi, Gulf Coast
    Posts
    218
    Thanks
    10
    Thanked 31 Times in 26 Posts

    Google maps Locate starts working after installing and running LocateMe from Utilities untill reboot.

  13. #493
    Ugh,

    I had 1.1.3 working jailbroken, then tried to uninstall SummerBoard (to reinstall) and my phone restarted, went to the apple logo, and vibrated rapidly.

    I ended up restoring to 1.1.3 unjailbroken, and now I'm stuck w/o my beautiful installer.app

  14. #494
    Quote Originally Posted by hawaiipoolman View Post
    what version of windows are you running?

    If you have Vista/2000 from the ibrickr folder right click ibrickr.exe then select properties from the popup menu
    Click the Compatibility tab and check Run this program in compatibility mode for:. Then select Windows XP (Service Pack 2 from the drop down. Finally click the Apply button.

    see if that works!!!!

    havnt tried it myself, but thought it could be the problem
    Mac OS X. But thanks for the thought!

  15. #495
    My iPhone is a Part of Me
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Texas
    Posts
    526
    Thanks
    15
    Thanked 124 Times in 73 Posts

    oh god ! Look what 1.1.3 is doing .. lol lol


  16. #496
    Quote Originally Posted by 360boi View Post
    I Know I Might Sound Like A Noob But Im Following Mac Instructions, Download The Patch From Installer And It Just Restarts To 1.12, Not 1.13. Can Sum1 Help Plz?
    Make sure the iBrickr program is on your desktop! I had the same issue on a PC and that solved it

  17. #497
    Quote Originally Posted by shawn o View Post
    All these posts about 3rd party app problems on 1.1.3 is further evidence that the dev team is actually harming things more than helping them. By holding the jailbreak to themselves they are preventing 3rd party app development from happing past 1.1.2....
    Or maybe they are looking at a way for the Jailbreak to move the apps to the correct place so they actually work when you upgrade to 1.1.3.

  18. #498
    Default 1.1.3 jailbreak
    Just finished with the 1.1.3 jailbreak, phone works fine as far as i can tell. I had a jailbroken 1.1.1, did the jailbreak process and viola, 1.1.3 with those wiggling icons! A couple of things i did notice though were that the stock ringtones did not work, where as the custom ones i synced with itunes did! The other is that i could not use winscp to get into my phone, it gave me a popup stating this "Network error - connection refused" dont know what thats all about, but maybe someone has an answer for me. Other than those two situations everything went smooth. I can still install apps from installer with the exception of Customize, because it says i have the wrong firmware.. Good work guys, more props to all of you...

  19. #499
    I got script execution failed error ... when insalling 1.1.3 patch from installer... nnow what?

    Ok,. now installer dont run ... its just return to the homescreen? wtf?
    Last edited by viP4x; 2008-01-25 at 07:51 AM. Reason: Automerged Doublepost

  20. #500
    so on my mac i ran the run_this file and it says i have version "." and cannot find my 1.1.2 jailbroken? any thoughts?

Page 25 of 55 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •