Page 2 of 26 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 21 to 40 of 519

Your favorite Apple, iPhone, iPad, iOS, Jailbreak, and Cydia site.


Thread: Xen :: Supercharge your lockscreen

  1. #21
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by Alfroggy View Post
    Congrats on the release Matt.
    BetaVendor app is super clean too.
    You're a pro. It feels Apple-like. Really does.

    Weird one. Not came across that.

    I need to say the tweak runs petty smooth on my end. I love the animations again.
    I edited above, it wake the phone but there's about a five second delay .

  2. The Following User Says Thank You to jawonder For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15)

  3. #22
    Quote Originally Posted by bAdkid View Post
    Can't install xen with this error

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    That's an odd one. If you check Storage Information on Cydia's Homepage, what does it give for System?

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    I edited above, it wake the phone but there's about a five second delay .
    Vex might be involved possibly. Anyone able to confirm?

  4. The Following User Says Thank You to Matchstic For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15)

  5. #23
    Can't buy Vex. Is there a beta of it out ?
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.

  6. The Following 2 Users Say Thank You to Alfroggy For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-08-15), Simon (2016-08-15)

  7. #24
    "Yes, I jailbreak" wrussell1989's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    StarkVegas
    Posts
    134
    Thanks
    735
    Thanked 178 Times in 89 Posts

    Quote Originally Posted by Matchstic View Post
    That's an odd one. If you check Storage Information on Cydia's Homepage, what does it give for System?



    Vex might be involved possibly. Anyone able to confirm?
    I had to uninstall Vex and disable the toggles page to get my phone to stop doing this with Xen. i6+, 9.3.3


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. The Following 4 Users Say Thank You to wrussell1989 For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-08-15), Alfroggy (2016-08-15), Matchstic (2016-08-15), san3ar (2016-08-16)

  9. #25
    Quote Originally Posted by Alfroggy View Post
    Can't buy Vex. Is there a beta of it out ?
    vex isn't even fully compatible for ios8xxx,had to buy it on ios7

  10. The Following User Says Thank You to #m37h{ For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15)

  11. #26
    Forum Manager Bo Troxell's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
     Valley of the Sun, ARIZONA ♥♥♥
    Posts
    35,207
    Thanks
    5,596
    Thanked 12,544 Times in 7,599 Posts

    Great job Matt. Congrats.

  12. The Following 5 Users Say Thank You to Bo Troxell For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15), jawonder (2016-08-15), Matchstic (2016-08-15), metaserph (2016-08-15), oswaldo-1985 (2016-08-15)

  13. #27
    Quote Originally Posted by #m37h{ View Post
    vex isn't even fully compatible for ios8xxx,had to buy it on ios7
    Ok thanks for clearing that up. So only Cydia has the latest version. Yeah I wouldn't trust that on my daily. So much has changed since previous OS.
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.

  14. The Following User Says Thank You to Alfroggy For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-08-15)

  15. #28
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,878
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,646 Times in 8,026 Posts

    Awesome work Matt, easily one of the best tweaks available

  16. The Following 5 Users Say Thank You to Simon For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-08-15), Alfroggy (2016-08-15), Boots (2016-08-16), Matchstic (2016-08-15), oswaldo-1985 (2016-08-15)

  17. #29
    Quote Originally Posted by Alfroggy View Post
    Ok thanks for clearing that up. So only Cydia has the latest version. Yeah I wouldn't trust that on my daily. So much has changed since previous OS.
    it works fine on my i6s 9.3.3 but creates a little lag on CC,no other problems
    maybe auxo legacy,polus,ccsettings ect....

  18. The Following 4 Users Say Thank You to #m37h{ For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15), Matchstic (2016-08-15), oswaldo-1985 (2016-08-15), san3ar (2016-08-16)

  19. #30
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    I edited above, it wake the phone but there's about a five second delay .
    This isn't a Xen problem, JA. It's a bug from somewhere else that's been driving me so crazy for last 2 days that I restored this morning. I've heard of one other person having it. If you uninstall Xen I think you'll see that the bug is still there.. It's caused by some other tweak combo thing. I turned off all tweaks and it was still there. No idea how I got it on phone. Good luck. But I have Xen on my freshly restored and jb phone and no more 5 second lag. Wish I had better news. But it's not a Xen bug.

  20. The Following User Says Thank You to NewD For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15)

  21. #31
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by Matchstic View Post
    That's an odd one. If you check Storage Information on Cydia's Homepage, what does it give for System?



    Vex might be involved possibly. Anyone able to confirm?
    I don't have vex installed . Must be something else . Could it possible be Lockhtml4 ?.

  22. The Following User Says Thank You to jawonder For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15)

  23. #32
    "Yes, I jailbreak" wrussell1989's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    StarkVegas
    Posts
    134
    Thanks
    735
    Thanked 178 Times in 89 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    I don't have vex installed . Must be something else . Could it possible be Lockhtml4 ?.
    Have you tried disabling the toggles page? Curious to see if that corrects this issue.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  24. The Following 2 Users Say Thank You to wrussell1989 For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15), jawonder (2016-08-15)

  25. #33
    Superbad Modder-ator Simon's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bermuda
    Posts
    48,878
    Thanks
    8,108
    Thanked 17,646 Times in 8,026 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    Nice work Jake, best LS player ever .
    Think you mean Matt. Jake is Groovycarrot.

  26. The Following 7 Users Say Thank You to Simon For This Useful Post:

    #m37h{ (2016-08-15), Alfroggy (2016-08-15), Bo Troxell (2016-08-15), jawonder (2016-08-15), lostinthemes (2016-08-18), Matchstic (2016-08-15), metaserph (2016-08-15)

  27. #34
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by wrussell1989 View Post
    Have you tried disabling the toggles page? Curious to see if that corrects this issue.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Yep, that was it . Disabled toggles and power button is now instant .

  28. The Following 3 Users Say Thank You to jawonder For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15), Matchstic (2016-08-15), wrussell1989 (2016-08-15)

  29. #35
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by Simon View Post
    Think you mean Matt. Jake is Groovycarrot.
    Yeah Matt i'm always thinking of they are the same person . Thanks for the correction Simon . Matt must be saying "who the hell is Jake".

  30. The Following 2 Users Say Thank You to jawonder For This Useful Post:

    Matchstic (2016-08-15), Simon (2016-08-15)

  31. #36
    "Yes, I jailbreak" wrussell1989's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    StarkVegas
    Posts
    134
    Thanks
    735
    Thanked 178 Times in 89 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    Yep, that was it . Disabled toggles and power button is now instant .
    Glad I'm not alone on that. I will try a bit more troubleshooting later to see if there is a tweak conflict. I run fairly light on tweaks so not sure what issue could be.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  32. The Following 2 Users Say Thank You to wrussell1989 For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15), jawonder (2016-08-15)

  33. #37
    Default Xen :: Supercharge your lockscreen
    I did have that in Convergance days and reverted to using ControlCenter for toggles.
    With my Lifeproof Nuud case on CC isn't available without an Activator invoke gesture because of the case's lower border covering the bottom edge of the display. And the case is a must wear at work.
    The theme in my posts is 3 4 All, by Sk37cH.

    The numerous versions released, and infinite versatility, beats IconOmatic mods. By quality.

  34. #38
    Mi Deh Yah jawonder's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Boynton Beach, Florida
    Posts
    4,029
    Thanks
    8,041
    Thanked 4,481 Times in 2,139 Posts

    Quote Originally Posted by wrussell1989 View Post
    Glad I'm not alone on that. I will try a bit more troubleshooting later to see if there is a tweak conflict. I run fairly light on tweaks so not sure what issue could be.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    The strang thing is that it only happens with the toggle or Calendar page selected . If i put only weather it works fine .
    Last edited by jawonder; 2016-08-15 at 06:50 PM.

  35. #39
    Code Dependent NewD's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Northeast US
    Posts
    5,733
    Thanks
    8,351
    Thanked 16,485 Times in 7,705 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    The strang thing is that it only happens with the toggle or Calendar page selected . If i put only weather it works fine .
    Really glad we found this! As I was adding back tweaks after my restore this morning I was starting to get about a two second lag… It never got as bad as it did yesterday 5 to 8 seconds to open. So I'm still glad I restored… Some other bug there. But I was up to two seconds a few minutes ago until I got rid of the toggles page. And now it's instantaneous again. Good find!

  36. The Following 2 Users Say Thank You to NewD For This Useful Post:

    jawonder (2016-08-15), oswaldo-1985 (2016-08-15)

  37. #40
    "Yes, I jailbreak" wrussell1989's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    StarkVegas
    Posts
    134
    Thanks
    735
    Thanked 178 Times in 89 Posts

    Quote Originally Posted by jawonder View Post
    The strang thing is that it only happens with the toggle or Calendar page selected . If i put only weather it works fine .
    Same here.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  38. The Following 3 Users Say Thank You to wrussell1989 For This Useful Post:

    Alfroggy (2016-08-15), jawonder (2016-08-15), oswaldo-1985 (2016-08-15)

Page 2 of 26 FirstFirst 123412 ... LastLast
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •